Kija Kockar prelazi u politiku? Gostovala u ozbiljnoj emisiji, a njene reči o Kosovu i Metohiji će šokirati mnoge!

Autor:

Zabava

20.10.2019

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone rijalitija Zadruga, pojavila se prvi put u javnosti posle upada u stan svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića i to u političkoj emisiji.

RepublikaFoto: Printscreen/TVPink
Kija Kockar...

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, čini se da se dobro snašla kada je pričala o situaciji na Kosovu i Metohiji.

- Ljudi sa Kosova mi pišu koliko se teško živi, naročito na severu Kosova. Na jugu žive u miru, ali to nije slučaj na severu. Pišu mi da živimo u kontejnerima, živimo u strahu - rekla je Kockareva u "Hit tvit".

- Ne bih im govorila o Zadruzi, sigurno je gledaju čim mene znaju. Ali sam više okrenuta stvarima da njima treba pomoći. Kao građanin, prvo tim ljudima treba pomoć - rekla je Kija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
rada

20.10.2019 22:51

Jeste se raspisali o ovoj tkz "zvezdi" Bas je vazno njeno misljenje, jucer noz u ruci danas u politickoj emisiji koja je bila od znacaja ali od danas je pala dosta u mnogim ocima.

Odgovori 9 19
MladenBg

21.10.2019 08:03

@rada - Mozes da pricas sta god hoces, a jesi li ti drzao svecu pa sve znas. Bila je odlicna u emisiji, vidi se da ima obrazovanje . Uostalom i da ne peva, ima svoju profesiju ! To sto zuta stampa pise je uvek pod velikim znakom pitanja.

Odgovori 14 5
Vesna

21.10.2019 06:53

Ja sam vrlo zadovoljna kako se Kija Kockar ponašala i kako je govorila u emisiji. Ne treba joj zavideti.

Odgovori 19 6
Slavko

21.10.2019 10:32

@Vesna - Meni Kija kao jarko Sunce sija.

Odgovori 13 4