Ugledni hrvatski psihijatar oštro osudio pevačicu: Severina je za psihijatriju, hoće promociju preko sina!

Autor:

Zabava

19.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić opet je dokazala da joj je karijera bitnija od sina, kojeg je dobila sa kraljem bakra Milanom Popovićem, pa je namerno inscenirala dramu i optužila školu koju pohađa Aleksandar za zlostavljanje deteta.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Milan i Severina...

Ono što je Srpski telegraf juče preneo, da je pevačica uhvaćena u laži, te da nije istina da je bila sprečena da dođe po svoje dete, nego je sve u dogovoru radila sa svojim mužem Igorom Kojićem, potvrdio je i hrvatski psihijatar Herman Vukušić na svom Fejsbuku.

- Severina hitno kod mene u kancelariju! Ona je na pres-konferenciji, umesto najavljene teme, sasula niz nepotkrepljenih uvreda i optužbi na račun škole koju pohađa njen sin, grada Zagreba, kao i administrativne jedinice, gradonačelnika Milana Bandića i Centra za socijalni rad grada Zagreba - napisao je ugledni psiholog pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Hrvatska radiotelevizija
Herman Vukušić...

- Podsetimo se da se ovde radi o osobi koja je svojevremeno fotografije svog maloletnog deteta delila po društvenim mrežama, a sudsku presudu o podeljenom roditeljstvu dočekala je na nož. Kada sam pročitao njene izjave, stekao sam utisak pokušaja manipulacije medijima, a sve u svrhu svoje lične prirode, a ne štetu interesa svog deteta. Tužno, žalosno i zaslužuje da me poseti u mojoj kancelariji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić...

Nakon uglednog psihijatra oglasio se i Aleksandrov otac Milan Popović, koji je za hrvatski portal Index progovorio o tim optužbama i o incidentu o kojem je Severina govorila.

- Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim i neprimerenim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju. Čuo sam se sa detetom u tom trenu i tu nema reči o bilo kakvom zlostavljanju. Incident je isprovociran da se napravi senzacija. Isprovociran je iz dva razloga - prvi je da se napravi senzacija kako bi se pažnja javnosti usmerila na Severinu zbog promocije njene nove turneje, a drugi je taj što smo trenutno u očekivanju veoma bitne presude u jednom od postupaka koje vodimo. Kao i nekoliko puta dosad, tokom očekivanja bitne presude, sa Severinine strane je bilo ovakvih javnih ispada u kojima ona proziva državne institucije i time vrši pritisak u nadi da će to na neki način pomoći konačnoj presudi u postupku. To je pokušaj zastrašivanja - rekao je, između ostalog, Popović i dodao:

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor i Severina...

Milan: Igor Kojić je isprovocirao taj incident svojim nasilnim ponašanjem, zbog čega je škola zvala policiju

- Za rukovodstvo škole mogu reći da je izuzetno profesionalno. Ta škola je jedna od najboljih škola u Zagrebu i imam samo reči hvale i za učiteljice i za čitavu organizaciju škole. Da sam u bilo kojem trenutku posumnjao da se tu radi o bilo kakvom zlostavljanju, prvi bih stao na stranu majke i napravio sve što je u našoj moći da zaštitimo dete. Moja procena je da tu nema zlostavljanja, te da je inscenirani incident. Takođe, tog dana je advokat čekao u automobilu ispred škole, a i sama Severina se pojavila u školi pola sata kasnije jer je dete zaboravilo torbu. Dakle, ona je bila u blizini i cela stvar je namerno isprovocirana.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović...

Podsećamo da ovo nije prvi put da Severina želi da skrene pažnju na sebe i optuži vlast ili svog muža baš pred važno suđenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading