Ivan Milinković napustio grupu "Legende" posle 30 godina: Ovo frapantno pismo ostavilo ga je u neverici!

Autor: Blic

Zabava

18.10.2019

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Milinković napustio je grupu "Legende" čiji je član bio 30 godina, a sada je priznao da mu je stiglo pismo koje ga je šokiralo.

RepublikaFoto: Ivan Radosavljevic Shume
Ivan Milinković...

Kantautoru se zabranjuje da izvodi numere ove grupe koje je kao autor potpisao jedan od osnivača grupe Zoran Dašić.

- Pošto je obaveštenjem uz upozorenje stiglo preporučeno pismo Ivanu Milinkoviću dana 25. jula 2019. godine, kojim mu se zabranjuje da peva bilo u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bilo koju pesmu grupe ,,Legende” koja je autorsko delo Zorana Dašića, obaveštavamo vas da na bilo kom budućem nastupu Ivana Milinkovića ne očekujete da će izvoditi niti jednu pesmu koju potpisuje Zoran Dašić! Ivan ni jednu od pesama pomenutog autora, ne izvodi od gore navedenog datuma zabrane - piše u pismu.

- Pošto po zakonu ima pravo kao vokalni solista - izvođač svih tih pesama, da stavi zvaničnu zabranu na reprodukovanje istih u medijima, na društvenim mrežama, Ivan to neće učiniti, jer ne želi da uskrati publici koja je pratila njega i grupu, da sve te pesme koje žele i dalje slušaju - kaže Ivanov tim.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading