Šokiraćete se: Evo za koliko je Arkan kupio Cecu na njihovom venčanju pre 24 godine!

Autor: Alo

Zabava

18.10.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par dana Ceca je obelodanila vest da je Bogdana Rodić, verenica njenog sina Veljka Ražnatovića, trudna.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana...

Ubrzo je usledila i vest o svadbenom veselju - objavljeno je da će venčanje biti upriličeno 24. novembra u prestoničkom hotelu "Hajat", zbog čega su presrećni Ražnatovići užurbano otpočeli pripreme za ovaj važan dan!

Veljkova svadba će, kao što je i Ceca ranije priznala, biti prava srpska, tradicionalna, te ne treba da čudi što će mladenci ispoštovati većinu običaja bez koje nijedno svadbeno veselje ne može da prođe, a jedno od njih je svakako kupovina mlade.

Isti običaj ispoštovali su i Veljkovi roditelji, Ceca i pokojni Željko Ražnatović Arkan, na svojoj svadbi koja je proglašena "svadbom veka" 1995. godine. Cecu je tada mladoženji Arkanu i njegovim svatovima prodavala njena rođena sestra Lidija Ocokoljić, a po svemu sudeći, Ceca je bila najskuplje plaćena mlada u Srbiji!

RepublikaFoto: youtube.com/Svetlana Ceca Raznatovic
Arkan i Ceca...

Naime, Arkan je prvo dao nekoliko štoseva sa nemačkim markama, a kada je Lidija rekla da je to nedovoljno, Ražnatović je pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten-tašnu u kojoj je bilo brdo para i skupocena narukvica od dijamanata.

Kao da ni to nije bilo dovoljno, mladoženja je sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji! Lidija je na kraju popustila, a Arkan je ušao u sobu gde ga je dočekala Ceca u tradicionalnoj narodnoj nošnji.

RepublikaFoto: youtube.com/Svetlana Ceca Raznatovic
Arkan kupuje Cecu...

Nema sumnje da će i Veljko odrešiti kesu krajem idućeg meseca, kada će se oženiti Bogdanu, a da li će premašiti sumu kojom je njegov otac Arkan platio Cecu, ostaje da se vidi!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading