(VIDEO) Jadala mu se nakon skandala? Kija i Amidžić uhvaćeni u kafiću!

Autor:

Zabava

17.10.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nakon incidenta koji se dogodio u noći između utorka i srede u pet ujutru u stanu svog bivšeg supruga, pevača Slobe Radanovića na Novom Beogradu prvi put se pojavila u javnosti i to sa Ognjenom Amidžićem.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Ognjen Amidžić i Kija Kockar

Naime, Kija je "uhvaćena" kako dolazi u jedan prestonički restoran na Vračaru, a ona je bila ležerno obučena i ponašala se sasvim normalno, kao da pre dva dana navodno nije kuhinjskim nožem nasrnula na pevača.

Ona je u restoran stigla kako bi se sastala sa voditeljem, njih dvoje su sve vreme ozbiljno razgovarali, a naručili su sokove. 

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Ona je u restoran stigla kako bi se sastala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, sa kojim je po svoj prilici razgovarala o svom gostovanju u njegovoj emisiji "Amidži šou". 

Njih dvoje su sve vreme su ćaskali i pili sokove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bobe

18.10.2019 08:30

Zar Kija ne zna da je Amidžić intimni prijatelj Anabele i Lune i da će im sve ispričati? Kako je samo namestio da Anabela izvredja Kijinu knjigu i Kiju. Od tada ne gledam njegov "šou" koji i ovako lični na dečje igrarije.

Odgovori 17 2