Ražnatovići u iščekivanju kog će pola biti beba! Evo kako će izgledati Cecino unuče!

Autor:

Zabava

18.10.2019

03:35 >> 19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić u utorak su saznali da će za sedam meseci postati roditelji. Njih dvoje su radosne vesti o prinovi prvo saopštili folk zvezdi, koja je u početku bila u neverici, a onda se svima pohvalila da će uskoro postati baka. Ono što sve zanima jeste pol bebe, koji će se otkriti za četiri nedelje

Foto: e-stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Naime, kako se još uvek ne zna pol deteta i svi sa nestrpljenjem čekaju da vide da li će biti dečak i devojčica, mi smo rešili da unapred pretpostavimo kako će Cecino unuče izgledati. Budući da verenici Veljko i Bogdana svakodnevno maštaju o prinovi, mi smo odlučili da se poigramo putem popularnog onlajn softvera koji generiše fotografije potencijalnih roditelja i saznamo kako će izgledati Veljkova i Bogdanina beba! Pošto smo prvo dobili sliku devojčice, odmah smo se raznežili i shvatili da liči na tatu Veljka.

Nakon toga rešili smo da pogledamo i kako bi izgledao njihov sin. Ono što sigurno znamo i što je ponosni tata već otkrio jeste ime dečaka i to da će se zvati po pokojnom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/ST/V. LUKIĆ
Fotografije beba koje smo dobili putem online softvera

Ako pogledamo fotografiju koju smo dobili, dečak je mešavina mame i tate, dok devojčica više liči na tatu

- Pol još ne znam, ali ako bude sin, zvaće se Željko - rekao je ponosno Cecin sin i dodao:

- Ovo je samo početak. Bogdana i ja hoćemo petoro dece. Ja ne znam šta više da vam kažem. Kada je ultrazvuk potvrdio da je Bogdana trudna, ja sam ostao bez reči. Presrećan sam.

Ako pogledamo fotografiju dečaka koju smo dobili putem onlajn softvera, moramo da priznamo da je dečak prava mešavina Veljka i Bogdane. Ima tatin karakterističan osmeh, ali mamine nos i usta. Svakako, šta god da bude, dečak ili devojčica, najbitnije je da dete bude živo i zdravo.

Putem onlajn softvera koji generiše fotografije potencijalnih roditelja saznajemo kako će izgledati Veljkova i Bogdanina beba

Bogdana, buduća mama, presrećna je i ne krije da jedva čeka da sazna pol deteta, ali takođe je dodala da joj je najbitnije da beba bude živa i zdrava.

- Presrećna sam! Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača.

RepublikaFoto: instagram.com/veljkoraznatovic
Ponosni roditelji

Prema rečima našeg izvora, folk zvezda se oduševila što će dobiti prvo unuče. Ceca ne krije da jedva čeka da sazna da li će biti unuk ili unuka.

- U Cecinom domu je prava euforija. U prvom trenutku pevačica nije mogla da poveruje, ali je odmah izljubila snajku i sina. Lepim željama pridružili su se i ostali članovi porodice: tetka Lidija, teča Predrag, njihovi naslednici, kao i sestra Anastasija. Posebno su se obradovali buduća prabaka Mira i pradeda Sloba. S obzirom na to da se u porodici Ražnatović poštuje tradicija, sve će se obaviti kako naši običaji nalažu - završava naš izvor.

Foto: instagram.com/aco_pejovic

Aco Pejović: Vreme je da je zovemo baka Ceca!

Aco Pejović, Cecin dugogodišnji prijatelj, ove godine je na Anastasijinom rođendanu u maju izjavio da je vreme da Ražnatovićka postane baba i da se ona ljuti kada joj to spomene.

- Cecu zezam da je vreme da postane baba, iako se ona ljuti, ali vreme je da počnemo da je zovemo baka Ceca - izjavio je tada Pejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading