(VIDEO) DRAMA POVODOM NOVE PESME! Mladi pevač za malo završio na sudu sa fanom!

Autor:

Zabava

17.10.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako smo ga upoznali kroz jedno muzičko takmičenje, mladi bosanski pevač Valentino Perutina dobio je veliki broj obožavalaca putem društvenih mreža. Nikada nije krio da mu pija pažnja ljudi koji vole njegov rad, a gest jedne obožavateljke umalo ga je koštao pesme!

RepublikaFoto: Promo foto

Valentino Perutina

Pre nekoliko meseci uspešno je realizovao saradnju sa poznatim pevačem i kantautorom Sašom Matićem, kada su ga na beogradskoj promociji pordžale brojne kolege, Valentino Perutina rešio je da ode korak dalje, bar kada govorimo o muzici. Njegovu novu pesmu „Blef“ potpisuje čuveni bosanksi dvojac Buba i Jala, i kako sam pevač ističe dobro se snašao u nešto drugačijem žanru. Kada je pesma postala njegova i kada su urađeni prvi studijski snimci ove pesme, Valentino je demo snimak poslao na nekoliko adresa, isključivo prijateljima, saradnicima i porodici. Dok je čekao utiske desilo se nešto neočekivano.

-Pozvao me je prijatelj i najbliži saradnik posle nekoliko sati i rekao da se demo snimak nove pesme pojavio na socijalnoj platformi You Tube. U prvi mah sam mislio da se radi o neslanoj šali prijatelja jer sam generalno bio pod pritiskom povodm nove pesme. Kada sam dobio link i pogledao o čemu se radi, malo je reći da sam ostao zatečen. – otkiva mladi pevač.

RepublikaFoto: Promo foto

Kako se radi o kršenju autorskih prava, uz pomoć pravnog tima Valentino je kanal koji je objavio pesmu uklonio, ali tu je zapravo usledio pravi šok.

-Kako je sada moguće utvrditi apsolutno sve o sadržaju koji se plasira, dobili smo izveštaj o kome se radi, a to je svima nama bila dobo ponata osoba, tačnije devojka koja verno prati moj rad. Na kraju smo došli do toga, da je i po malo uporna obožavateljka, imala pristup određenim sadržajima iz mog telefona pa je tako snimak dospeo u pogrešne ruke- dodaje Valentino.

Kada je radni snimak pesme uklonjen sa društvenih mreža, pevač se odliučio da obožavateljku ne tereti krivično jer je na kraju, sve stopirano na veme. Kako i sam pevač ističe, umesto da se bavi birokratskim stvarima, rešio je da se posveti ekranizaciji i promociji nove pesme ali je ujedno i promenio svoj broj telefona. Nedavno je u saradnji sa bosanskim dvojcem pesma  ekranizovana, a kako je na kraju ispao Valentinov „blef“ pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading