Srpski telegraf došao do zapisnika iz policije! Sloba: Kija dva puta pokušala da se ubije!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

17.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf je ekskluzivno došao do zapisnika iz policije nakon incidenta koji se dogodio u sredu u pola tri ujutru, kada je rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar u alkoholisanom stanju došla u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića, gde je pokušala da se ubije nožem! Sloba je tada pozvao policiju, koja je Kristinu odvela u bolnicu "Laza Lazarević"

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Kija Kockar i Slobodan Radanović
Radanović je inspektoru predočio ceo tok događaja i ispričao je da mu je Kija posle ponoći poslala poruku da dolazi, ali da je on mislio da blefira budući da mesec dana nisu razgovarali.

- Kristina je u pola tri stigla kod mene sa čašom vina u ruci. Video sam da je pijana, ali sam je pustio da uđe. Seli smo i kratko razgovarali, a onda me je pitala da li je volim, kada sam joj rekao da je ne volim na način koji očekuje, ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam, a ona je neprestano galamila, govoreći da ne može više ovako. Opet je pokušavala da dođe do noža - rekao je vidno potresen Sloba policijskom službeniku i nastavio da opisuje kako je iz nemoći pozvao policiju.

 Kija: Posvađali smo se jer nisam htela da spavam s njim

- Kad mi se učinilo da se Kristina malo primirila, ostavio sam je da legne u sobu, a ja sam prešao u drugu, odakle sam je gledao kroz odškrinuta vrata. Kad ih je zatvorila, ušao sam i molio je da se urazumi, a ona je bila neumoljiva. Pretila je da će sebi da naudi, a ja sam je plašio policijom. Kad sam video da teško diše, uzeo sam flašu sa vodom i nagnuo da uzme koji gutljaj, ali je ona ludački krenula da steže flašu i voda se prolila po parketu. Onda je krenula ka kuhinji preteći da hoće da nađe nož. Krenuo sam za njom i zadržao je, ali smo se oboje okliznuli i pali. Tada sam odlučio da pozovem policiju iz straha da će ona sebi nauditi - u dahu je ispričao Sloba u policiji, dok je Kristina manje detaljisala u izjavi i negirala da je ijednog trenutka digla ruku na sebe.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Slobodan Radanović

Sloba: Ustala je i zgrabila nož sa stola, koji, na sreću, nije bio oštar. Uspeo sam da je savladam

- Nije istina da sam pokušala da se ubijem i nisam uzimala nož u ruke. Ni moj bivši suprug nije uzimao nož. Nisam mu izgovarala nikakve pretnje, samo smo se svađali i onda smo zajedno pali na pod. On je pozvao policiju dok sam ja ležala na podu - rekla je ona.

Zanimljivo je da je Kija ispričala policiji kako su ona i Sloba imali skladan brak bez intervencija policije. U njenoj interpretaciji događaja Sloba se iznervirao što ona nije htela da spava s njim.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

- Sloba je posle normalne komunikacije rekao da mu se spava i da legnem s njim, ali ja sam rekla da neću da spavam u krevetu gde je spavalo trista njih i njega je to naljutilo - rekla je Kristina inspektoru u novobeogradskoj stanici.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official

Kija pre skandala pila u gradu sa drugaricama

Kija Kockar je u utorak uveče sa kumom stilistkinjom Vanjom Pantin i manekenkom Verom Vuksanović bila je na promociji knjige izvesne Jovane Nikolić u jednom kafiću u centru Beograda, gde se pojavio i Sloba Radanović, s kojim se pozdravila. Međutim, ona je veče nastavila provodom u kafiću u centru Beograda gde je pevao Frano Lasić, a potom i na nastupu Dženana Lončarevića u jednom klubu, dok je Radanović do iza ponoći bio na rođendanu Alo novina, a onda je otišao u iznajmljeni stan. Kad se rastala sa društvom, Kija se naprasno odvezla kod Slobe.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Luna: Ne zanimaju me Sloba i Kija

Novopečena pevačica Luna Đogani, koja je sa tada oženjenim Slobom stupila u vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju "Zadruga 2" i sebe etiketirala kao ljubavnicu, u pritajenom je ratu kako s njim tako i sa Kijom, a sada se oglasila i ovim povodom.

- Kakve to veze ima sa mnom? Nemam komentar. Mene stvarno to ne zanima, idem na trening upravo da budem još bolja riba - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

17.10.2019 11:53

A kopija zapisnika nigde.

Odgovori 13 1
Vasko

17.10.2019 12:11

Gde je snimak zapisnika?

Odgovori 13 1