Zarađuje na tabletama za mršavljenje: Ana Nikolić zapala u finansijsku krizu?!

Autor: espreso

Zabava

16.10.2019

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je izgubila 30 kilograma tako što je ugradila obruč na želudac, ali sada javnost uverava da pije "čudotvorne tablete".

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić

Ana Nikolić uspela je značajno da smrša zahvaljujući operaciji smanjenja želuca kojoj se nedavno podvrgnula, ali to je ne sprečava da gubitak kilograma pripiše magičnim tabletama za mršavljenje koje odnedavno prodaje!  Ana na sve načine pokušava da ubedi svoje potencijalne kupce da je, za manje od mesec dana, uspela da smrša 30 kilograma, zahvaljujući tabletama! Međutim, Nikolićeva se tu nije zaustavila te je rešila da kutiju tableta prodaje za 21.000 dinara, uz obećanje kupcima da će za mesec dana smršati između pet do deset kilograma.

- Ana je pre nekoliko meseci smanjila želudac hirurškim putem, a kada je počela da gubi kilograme, došla je na ideju da reklamira i prodaje tablete za mršavljenje. Pilule je nabavila iz inostranstva i odmah se bacila na posao - priča izvor blizak pevačici i objašnjava da Ana tablete prodaje na svom Instagram profilu.

- Ideja joj je da na svom primeru pokaže koliko je proizvod efikasan, a ljudima koji ga kupuju detaljno objašnjava kako da ih piju i kada. Anine tablete sadrže sagorevače masti i najbolji efekat daju ukoliko se koriste pre treninga. Ukoliko njeni potencijalni kupci ne treniraju, Ana ih savetuje da tabletu popiju pre doručka - kaže izvori i dodaje da mnogi potencijalni kupci nisu bili zadovoljni cenom proizvoda.

RepublikaFoto: promo foto miloš nadaždin
Ana Nikolić

- Kutija tableta košta 21.000 dinara, traje mesec dana, a astronomsku cenu Ana je opravdala činjenicom da se kilogrami vrlo brzo tope. Sve sumnjičave kupce uverava da je zahvaljujući magičnim pilulama sama smršala. Već se poverila prijatelju da je u prvih mesec dana prodala više od 300 kutija tableta i da se prodaja povećava svakog dana sve više. Ipak, ima i onih koji joj ne veruju, te često dobija i uvredljive poruke, a mnogi je nazivaju lažovom i prodavačicom magle - tvrdi izvor i dodaje da i Ana pije tablete.

- Iako je zahvaljujući operaciji izgubila kilograme, Ana koristi i tablete za mršavljenje jer ubrzavaju metabolizam i ne štete joj. Budući da samo nekoliko bliskih ljudi zna kako je smršala, Ana se ne libi i da svojim prijateljicama i kolegama preporuči svoj proizvod. Mnoge koleginice su je ipak odbile jer znaju da ne postoji čarobna pilula uz pomoć koje se tope kilogrami. Čak je nudila pilule i Gogi Sekulić, ali je ona uspela da smrša uz pomoć dijete i treninga, pa nije htela da troši novac na preparate - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
knez

16.10.2019 17:10

Prodaje tablete za mršavljenje a ona kao stena 150 kilograma.