BOGDANA I VELJKO EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKA.RS: Sijamo od sreće, jedva čekamo da nam se bebica nasmeši!

Autor:

Zabava

16.10.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs prvi je uspeo da kontaktira s budućim roditeljima Bogdanom Rodić i Veljkom Ražnatović.

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Sina Svetlane Cece Ražnatović smo uhvatili nakratko dok je vozio za Žitorađu, kaže "mora da se radi, uskoro postaje ćale".

- Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj dosad. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - u dahu kroz prepoznatljiv smešak ispričao nam je talentovani bokser.

Njegova verenica je takođe van sebe od sreće.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko i Bogdana

- Postaću mama! Ima li šta lepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača - rekla je Bogdana za Republiku.

Veljko nam je potvrdio da će u narednom periodu sa budućom suprugom raditi ubrzano na organizaciji svadbe, a potom polako pripremati sve za dolazak novog člana u porodicu Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading