Gordana je pretila da će ubiti moje dete i mene! Bivša izabranica Miroslava Ilića progovorila o torturi kroz koju prolazi

Autor: Vladimir Janković

Zabava

15.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubav Miroslava Ilića Mirjana Antonović pojavila se na sudu povodom pevačeve tužbe za uznemiravanje i otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog folkerove zakonite supruge, kao i kako je celokupna situacija uticala na psihičko stanje njenog sina Devina. Mirjana već godinama pokušava sudskim putem da dokaže da je folker otac njenog sina Devina i tvrdi da je njegova tužba samo pokušaj da se odloži utvrđivanje očinstva putem DNK analize.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
Miroslav sa Ilić i Mirjana sa sinom Devinom

Naime, Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv bivše izabranice Mirjane za proganjanje, a juče je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu održano suđenje ovim povodom. Popularni pevač se nije pojavio na samom procesu, dok je tužena došla u prisustvu svog advokata Vilijama Paspalovskog.

- Miroslav mi je zapretio da ću videti šta će se desiti ukoliko bilo šta počnem. Ovo su manipulacije kako bi se onemogućilo da idemo na glavno suđenje - ističe Mirjana i objašnjava za šta ju je tačno Ilić tužio.

Mirjana: Miroslava žalim jer živi u paklu!

- On je pokrenuo tužbu jer tvrdi da ga proganjam iz Amerike. Sedam hiljada kilometara smo udaljeni, a ja njega proganjam? U sudu su imali neke poruke koje ne znam odakle su nabavili. Ne komuniciram na takav način - izjavila je tužena i otkrila kroz kakav pakao je prošla i zbog Miroslavljeve žene Gordane Ilić.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Mirjana kaže da joj je pevačeva žena pretila

- Gordana me je zvala telefonom i proganjala me. Pretila je da će ubiti mene i moje dete. Oterala me je iz Srbije. Zato sam otišla, bila sam trudna tada. Ona je mene maltretirala. Miroslav nam je isto pretio. Osećali su se jako moćno. Mi smo posle toga otišli kod advokata, koji nam je rekao: "Nemojte sada ništa da predajete, nećete uspeti ništa". Gordana nije dobar čovek jer sam je osetila na sopstvenoj koži, a Miroslava žalim. On živi u paklu. Ne radi ono što želi da radi. Pretpostavljam da je jako veliki pritisak na njega od porodice - kaže Ilićeva bivša ljubav.

Popularni folker tužio je Antonovićku zbog proganjanja, a ona je nakon suđenja odlučna da ne odustane od glavnog cilja, utvrđivanja očinstva DNK putem.

Mirjana takođe ističe kako folker ne mari kako se njegov nepriznati sin Devin oseća povodom svega što se događa i otkriva kako je folker davne 2016. godine bio u kontaktu sa njim i da je želeo da ga upozna.

- Miroslav se ne pita kako se njegov sin oseća. Uznemiren je zbog nekih izmišljenih poruka. Devin je bio u kontaktu sa ocem, ali ja nisam. Ćutala sam 22 godine. Oni su razgovarali i trebalo je da se vide. Miroslav se dogovorio da se nađe sa sinom, međutim, to se nije dogodilo - završava Mirjana i ističe da je komunikacija sa pevačem sada isključivo zvanično sudska.

Foto: instagram.com/miroslav__ilic

Mirjanin advokat: Ilićevi dokazi nisu validni!

Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, tvrdi da dokazi protiv njegove klijentkinje nisu validni i da prilikom njihovog isporučivanja nije ispoštovana standardna procedura.

- Dokaza nema. Zna se kako se dokazuju poruke. Potrebno je uključenje policije, odeljenja za posebne istražne metode mora da izvuče sve te poruke iz telefona. To nije urađeno, a mi te poruke nismo videli. Oni jednostavno u ovoj fazi postupka dokaze nemaju. Miroslav, kada je svedočio, rekao je da te poruke nije sačuvao. Stvarno ne znam šta mi radimo ovde. Ilić je podneo krivičnu prijavu za krivično delo proganjanja. On je saslušan u svojstvu oštećenog pre nekoliko meseci. Tom prilikom je izjavio da su mu slate poruke koje su njega uznemirile i dovele do hipertenzije. Te poruke mi kao dokaz nismo videli - ističe Paspalovski.

Redakcija Srpskog telegrafa stupila je u kontakt sa Miroslavom Ilićem kako bi dobila njegov komentar na sudska dešavanja, ali on se nije izjasnio ovim povodom.

- Idem kod kume na sahranu u Čačak - kratko i nezainteresovano je izjavio pevač.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Odloženo suđenje?

Mirjana Antonijević nedavno je na društvenim mrežama otkrila kako je u zadnji čas saznala da je glavno ročište za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom odložena.

- Dragi moji prijatelji, nećete verovati šta se sve odigrava! Devin i ja smo se spremili za put u Srbiju na ročište protiv Miroslava, zakazano za 15. oktobar. U zadnji čas smo saznali da je suđenje ponovo odloženo. Razlog? Sudija je dobila promociju i prebačena je na Apelacioni sud - navela je ona, pa je nastavila:

- Trenutno slučaj nema sudiju. Nisu mom advokatu ni javili, sasvim slučajno je saznao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

15.10.2019 08:23

Gordana je pretila da će ubiti moje dete i mene? Onda je verovatno pretila i Miroslavu. Miroslave, kukavico priznaj sina.

Odgovori 12 1
Kockar

15.10.2019 14:18

Gordana pretila ubistvom. To verujem.