Bubamara piše knjigu o svojoj intimi! Dara: Sve o mojim se*s aferama i estradnim ratovima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da srpska književnost i literatura još nisu videli sve, dokaz je knjiga koju uveliko piše Dara Bubamara. Kako Srpski telegraf saznaje, folk zvezda je rešila da obelodani sve afere koje su je tokom karijere pratile, pa će tako čitaoci moći iz Darine ruke da pročitaju kako se Bubamara našla u centru seks-skandala, ali i zašto je sa pojedinim kolegama vodila medijske, ali i lične ratove.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV happy
Dara Bubamara...

Naime, Dara je potvrdila za naš list da uveliko piše knjigu dok promoviše novu pesmu "Manipulacija", a prema tvrdnjama pevačice, tražiće se tiraž više.

- Sve ću da napišem u knjizi, koje su mi kolege podmetale nogu, kako su mi udarali na posao i porodicu. Nikoga neću štedeti. Tu ću, naravno, pomenuti i one koji su uvek bili tu za mene - otkrila nam je Dara i objasnila u koju grupu će da svrsta Jelenu Karleušu budući da je sa njom duže vreme vodila medijski rat.

- Jelena i ja smo imale šou-biznis konflikt, ona je kao čovek uvek bila tu za mene. Pružila mi je ruku kada mi je bila najpotrebnija - rekla je Dara i dodala da isto ne misli i za koleginicu Seku, koja će dobiti ozbiljno poglavlje u knjizi.

RepublikaFoto: Promo foto
Seka Aleksić...

- Eto, živi primer, nju sam smatrala za prijatelja, za nekog ko mi nikada ne bi naudio, a, eto, ispostavilo se da mi je upravo ona zabila nož u leđa. Ali ne bih otkrivala ništa pre knjige, sve ćete pročitati u njoj - rekla je Dara za Srpski telegraf i otkrila kako će u knjizi svi moći da pročitaju kako su joj najbliži prijatelji, koje je smatrala članovima porodice, namestili seks-afere, koje su je na kraju koštale braka.

Dara: Seku sam smatrala za prijatelja, a, eto, ispostavilo se da mi je upravo ona zabila nož u leđa

- Ništa neću preskočiti, biću, kao i uvek, iskrena sa svojom publikom, kojoj želim da pokažem da život jednog estradnog umetnika uopšte nije lak. Da smo stalno na meti javnosti i da nam i najbliži prijatelji podmeću nogu i prave zvrčke kako bismo propali. Bukvalno ću ovim razneti estradu i, verujte, mnogima će da se tresu gaće kada krene reklama za moju knjigu - završava priču Dara.

RepublikaFoto: Prntscrin
Dara...

Kako i sama ističe, inspiraciju za pisanje dobila je prilikom boravka na Mikonosu, gde je tokom odmora shvatila da je toliko toga preživela da vredi da o tome napiše biografiju. Međutim, kako bi izbegla tužbe, Dara u knjizi neće koristiti imena ličnosti o kojima piše, nego će njeni likovi imati nadimke koji će u potpunosti opisati ličnost o kojoj bude pisala, tako da će biti očigledno o kome piše.

Svi Darini ratovi

Foto: zoutube.com/AmiGShow

Sa Sekom dva puta bila na krv i nož

Folk zvezde Dara Bubamara i Seka Aleksić prvi put na svoje prijateljstvo su stavile tačku pre 11 godina. Dara se tada uvredila zato što joj bliska prijateljica nije došla na svadbu 2008. godine, pa je oplela po Aleksićevoj u poruci koju je namenila jednoj drugarici, ali je poruka slučajno završila kod Seke. Prema pisanjima medija, Dara je navodno u poruci napisala: "Zamisli, molim te, svinja neće da mi dođe na svadbu". Aleksićeva je tada objasnila da opravdano nije došla na svadbu jer je imala ranije zakazan nastup i da ona kao profesionalac nastupe ne otkazuje.

Iako su se nakon toga pomirile, Seka je prošle godine sa Darom završila za sva vremena kada je zakazala koncert u Areni sedam dana pre njenog. To je Dara okarakterisala kao lični napad, koji joj nije oprostila, a o čemu će naširoko pisati u svojoj knjizi.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official/instagram.com/vlado.georgiev.fan._

Vlado će dobiti posebno poglavlje

Svađa Dare Bubamare i Vlada Georgieva otpočela je kada je pevačica otkrila da je kantautor godinama bio zaljubljen u nju i da je proganjao. U intervjuu za Srpski telegraf Dara je otkrila kako se jedva otkačila od Vlada, koji je nakon ove njene izjave za nju rekao da je turbo-prase koje ga nikada nije interesovalo.

- Njega mi je žao, kako bi se drugačije pričalo o njemu. Dobiće posebno poglavlje u mojoj knjizi, da sazna narod koliko je bio zaljubljen u mene - rekla je Dara.

Foto: e-stock/KOBRA

Otkriću kako mi je Lukas oteo nagradu

Veliku svađu Dara je imala i sa kolegom Acom Lukasom, sa kojim se dugo sočno častila u medijima. Rat je počeo kada je Lukas pobedio na Grand festivalu, a Dara je isti zbog toga demonstrativno napustila tvrdeći da je takmičenje namešteno. Posle toga su se dugo častili u medijima psovkama i uvredama, a ni danas nisu u sjajnim odnosima.

- I dalje tvrdim da je pobeda bila moja, otkriću kako mi je oteo nagradu - otkrila je Dara još jedan detalj iz svoje knjige.

Foto: ST/V. LUKIĆ

JK i ja u medijskom prepucavanju

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare najduže je trajao. Njih dve su čak završile i na sudu nakon što je Dara tužila Jelenu da je ukrala pesmu "Krimi-rad" od njenog muža. Do pomirenja je došlo prošle godine kada ju je Jelena podržala u nameri da napravi prvi koncert u karijeri, i to, ni manje ni više nego u Areni. Dara otad ima samo reči hvale za koleginicu.

- Ja to medijsko prepucavanje ne računam jer mi ona nikada nikakvu materijalnu ni ljudsku štetu nije nanela - rekla je Dara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

14.10.2019 16:35

Bubamara piše knjigu o svojoj intimi. A ona zna da piše knjigu? Pa ne piše se knjiga na krevetu.