(VIDEO) Prija o Filipovoj prevari!

Zabava

19.09.2017

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj emisiji nove sezone "Amidži šoua", Ognjen Amidžić ugostiće Aleksandru Prijović koja će otvoreno pričati o preljubi njenog dečka Filipa Živojinovića!

Foto: Promo foto
Amidži šou

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", ulazi u jubilarnu, desetu sezonu emitovanja, a gledaoce očekuju nova scenografija, nove igrice, odlična zabava i uvek aktuelni gosti.

Ognjen Amidžić ugostiće političara i gradonačenika grada Jagodina, Dragana Markovića Palmu, jednu od trenutno najpopularnijih pevačica, Aleksandru Prijović, fudbalere Vladimira Stojkovića i Zorana Tošića, kao i Popa iz "Kontrakviza", koji se emituje na TDI radiju.

Foto: Promo foto
Ognjen Amidžić

Aleksandra Prijović će otpevati nove pesme, ali i otvoreno govoriti o novinskim natpisima da je dečko Filip Živojinović vara, te da je njegova ljubavnica ostala u drugom stanju.

Vladimir i Zoran će se oprobati u dobro poznatoj igri, koju ste obožavali u prethodnim sezonama, "Muzička opstrukcija", dok će Pop dati sve od sebe da pobedi Ognjena u "Vic izazovu".

Foto: Promo foto
Aleksandra Prijović

Pored toga, očekuje se i novi segment u emisiji "Jutjub mjuzik betl", gde će gledaoci na mejl emisije moći da šalju svoje snimke na kojima pevaju ili sviraju, a koji će biti objavljeni na Jutjub kanalu "Amidži šoua". Onaj ko bude imao najviše pregleda, biće proglašen pobednikom na kraju meseca, a na kraju sezone, Ognjen će nabolje nagraditi sa dve pesme i dva spota.

 

Pogledajte najavu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading