Prekršio pravilo: Milana Stankovića zaustavilo obezbeđenje u bioskopu!

Autor: Alo.rs

Zabava

12.10.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Milan Stanković posetio je bioskop u jednom beogradskom tržnom centru i tom prilikom napravio neviđenu pometnju.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Milan Stanković

Naime, on je pokušao neprimetno da se ušunja u bioskop kako ga niko ne bi video, no fanovi su ipak uspeli da ga prepoznaju.

- Milan je došao kako bi pogledao jedan od najtraženijih filmova koji je izašao početkom ovog meseca, ali ipak nije uspeo da zadrži privatnost. Iako se vešto skrivao i krišom pokušavao da izbegne poglede znatiželjnih fanova, nije imao sreće. Horda devojčica mu je prilazila kako bi se slikala sa njim, a on je onda morao da im ispunjava želje - ispričao je izvor sa lica mesta za portal i dodao:

Foto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

- Najinteresantnija je bila scena kada je krišom hteo da unese vodu koja nije bila kupljena u objektu bioskopa, ali je na kraju shvatio da je slučajno pogrešio. Ostavio je flašicu sa strane, a onda je kupio gazirani napitak uz kokice. Ovoj šaljivoj sceni su se nasmejali i Milan i obezbeđenje koje ga je sprovelo - završio je priču izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading