Kija šokirala komentarom: Miljana non stop menja raspoloženja, najviše će mi biti žao te dece!

Autor: Pink.rs

Zabava

11.10.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održan je "Izbor za Mis Srbije" za 2019. godinu u Kombank dvorani, a jedna od članica žirija bila je pevačica i pobednica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Kristina Kija Kockar.

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar_fp
Kija Kockar

Kija je za jedan portal otkrila da se veoma brzo spremila za ovaj događaj, te da na sređivanje nije utrošila puno vremena, a onda je ispričala šta jedna devojka mora da poseduje da bi bila prava dama.

- Prvenstveno je ono što je iznutra. Mora da bude svesna sebe, to je najvažnije. Nismo svi savršeni, nisam ni ja, niko nije, ni misice nisu, ali bitna je samouverenost i ono što nosimo u sebi - rekla je Kija.

Kockareva nam je otkrila i zašto je u poslednje vreme nema u medijima, pa je odgovorila i na navode da je u drugom stanju.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Mesec dana me nije bilo. Meni je stvarno žao, više se nikad to neće desiti. Žao mi je što ste mesec dana trpeli da budete bez mene. Žalili ste se. Ja sam se malo povukla, odmarala, malo sam više jela. Nisam trudna, volela bih da jesam, ali nisam. Radila sam na novoj pesmi, sutra i prekosutra snimam spot, tako da 21. oktobra očekujte novu pesmu. Radila sam jedan projekat koji je moj lični, nešto sam eksperimentisala, nešto što ja slušam, nešto što je iz moje duše i nadam se da će se ljudima svideti. Filip je upravo poručio novu opremu i vredno će se raditi na novim hitovima, ne brinite - navela je pevačica.

Ona je prokomentarisala i temu broj jedan trenutno u Srbiji, ali i šire, trudnoću Miljane Kulić u "Zadruzi 3".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miljana Kulić i Zola

Poslednjih dana sam gledala, bilo mi je žao Zole, ali mi je najviše žao te dece i Marije. Neću da zalazim u tu priču, samo neka su svi živi i zdravi, sve će doći na svoje. Marija je u nekim stavovima u pravu, u nekim nije, ali većinom je u pravu. Miljana je takva u trudnoći, non-stop menja raspoloženja, ona nije loša osoba, već u afektu kaže svašta. Ona kaže šta misli, ali bi svakome pomogla, nije loša duša, ali ima svojih mana - istakla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mimi

11.10.2019 12:08

Ne ostavljaj nas bez obaveštenja o tome sta radiš i gde si.

Odgovori 11 4
Simon

25.10.2019 17:56

Za tebe je Miljana beba.Ti si ludača na kvadrat.