Tužan kraj ljubavne priče: Marina Visković posle 10 godina raskinula veridbu sa žestokim momkom!

Autor: informer

Zabava

10.10.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković raskinula je veridbu sa Mirkom Vukovićem, sa kojim je bila u vezi deset godina, a koga je uglavnom krila od javnosti.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Mirko sa Marinom

Tokom veze sa Mirkom, Marina je nerado govorila o privatnom životu za medije, zajedničke fotografije gotovo nikad nije objavljivala, a u jednom od poslednjih intervjua navela je da su odložili svadbu jer im to nije prioritet.

- Imali smo planove, ali to odlažemo jer mi zaista nije važno. Nisam tip koji o tome mašta. Mirko mi kaže: "Hajde makar žurku da napravimo". Poznavajući nas, to će biti luda žurka - rekla je pevačica pre nekoliko meseci.

Mirko je u julu 2017. godine uhapšen tokom policijske akcije "Ares", kada je uhapšeno 360 osoba, a on je priveden zbog nelegalnog posedovanja oružja, preneli su tada domaći mediji.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

- Ništa se spektakularno nije desilo i zato ne bih pridavala značaja toj priči. To ne zanima moju publiku kojoj imam mnogo toga zanimljivog da ponudim. Ipak, sve je u najboljem redu i Mirko i ja smo nakon kraće nužne razdvojenosti ponovo zajedno. Preuveličano je sve o čemu se pisalo u odnosu na ono što se stvarno desilo. Ništa međutim od toga što se desilo Mirku nije strašno – rekla je Marina za medije nakon Mirkovog hapšenja.

Dok su bili u ljubavi, Marina i Mirko živeli su zajedno i to u luksuznoj vili koja poseduje i spostvenu teretanu, sobu sa bilijarskim stolom, a u dnevnom boravku se nalazi mnoštvo skupocenih predmeta i komada nameštaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading