(FOTO) VAŽIO JE ZA OPASNOG MOMKA: Evo kako izgleda prvi muž Kaje Ostojić sa kojim ima ćerku!

Autor: Alo

Zabava

10.10.2019

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kaja Ostojić nedavno se razvela od Džunior Džeka, i tako i treći brak upisala kao propao. Ona se prvi put udala sa samo 19 godina, i to za "opasnog" momka, Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

RepublikaFoto: instagram.com/kaya_ostojic
Kaja Ostojić...

Pevačica se kasnije, 2009. godine udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, a baš te godine je njen prvi suprug Nikola Dragojlović, poznat pod nadimkom Sova, uhapšen pod optužbom za rasturanje nedozvoljenih supstanci.

Iako je godinama izbegavala da govori o bivšim muževima i njihovim porodicama, atraktivna pevačica je ranije otkrila kako se provela na prvoj svadbi.

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - kaže Kaja s osmehom na licu.

Foto: facebook.com/Nikola Dragojlovic Sova
Nikola Dragojlović Sova...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading