Dara Bubamara piše knjigu: Pevačica rešila sve da prizna, naslov je brutalan! BIĆE LUDILO!

Autor: Kurir

Zabava

10.10.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara ima karijeru dugu 30 godina, a za to vreme i buran privatni život, zbog čega je odlučila da napiše knjigu „Moji principi“, otkrila je pevačica.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara Bubamara...

Ideja da nakratko postane pisac i svoju intimu podeli s publikom dobila je zbog ponude francuskih producenata da se nađe u jednom krimi-filmu. U njemu je, da je prihvatila ulogu, trebalo da se pojavi sa reperom di-džej Snejkom i američkim hip-hoperom Big Alijem, ali joj karijera nije dopustila da priušti ovako izazovan zalogaj. Pošto joj temperament nikad ne dozvoljava da miruje, odmah je odlučila da svoj život stavi na papir.

- Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana - ispričala je Dara.


Zasad, Bubamara će se utešiti pisanjem knjige u kojoj će se naći delovi njenog najintimnijeg života, pa i onog najstrašnijeg, kada su u javnost isplivale njene p*rno-slike.
RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara...



- Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj... I naslov sam odmah znala da će biti „Moji principi“, a videćete i zašto kada budete čitali - otkriva Dara uzbuđeno, ali još drži u tajnosti kada će spisi ugledati svetlost dana.

Da li će se u knjizi naći i njeni sukobi sa koleginicom Sekom Aleksić, to nije želela da komentariše, ali je dodala da će se u beleškama naći i lepe uspomene.

- Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina - zaključila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jovan

10.10.2019 08:25

Dara Bubamara treba da pročita neku knjigu da bi napisala knjigu. Ja pročitao više hiljada knjiga, znam da radim na kompjuteru, napisao sam i prekucao na stotine diplomskih i maturskih radova, pa nisam spreman da napišem knjigu.

Odgovori 12 0
Jovke

10.10.2019 08:57

Napisaće kao što je i Luna napisala.

Odgovori 12 0
Stršljen

10.10.2019 13:23

Srbijo,zemljo dembelijo,otvori se,šta sebi dopuštaš.Ko joj knjigu objavi,taj je istog mentalnog sklopa kao i ona.