Posle Londona proslava rođendana i u Beogradu: Marijana slavila sa Cecom i Adilom!

Autor: A. P.

Zabava

09.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreatorka Marijana Mateus organizovala je preksinoć gala proslavu svog rođendana u jednom popularnom restoranu u beogradskom naselju Senjak, iako je na dan rođenja priredila slavlje u Londonu, gde najčešće boravi.

RepublikaFoto: instagram.com/marijanamateus
Marijana Mateus...

- Marijana nikako nije želela da propusti da svoj rođendan proslavi sa prijateljima iz Srbije, pa je prvi dolazak iz Engleske u Beograd iskoristila za to. Čim je odsela u omiljenom hotelu u centru grada, rezervisala je restoran u kojem je Ceca Ražnatović slavila svoj rođendan jer su se lepo provele tada. Marijana je napravila odličnu atmosferu na slavlju, a gosti su se veselili uz dobru hranu i luksuzna pića - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak kreatorki.

Među zvanicama Mateusove najzapaženija je bila upravo Svetlana Ceca Ražnatović, koja je zablistala u beloj kombinaciji upotpunjenoj zanimljivim kratkim tamnim sakoom, koji je isticao njen besprekorni dekolte i zategnuti stomak.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović...

Na rođendanu Mateusove bio je i Adil Maksutović, kojeg kreatorka izuzetno voli da sluša. Kad su Ceca i Adil zapevali pesme koje slavljenica najviše voli, Marijana se skroz opustila, a slavlje je, uz kostimirane igračice i muzičare, trajalo skoro do jutra. 

RepublikaFoto: dailymotion.com
Adil Maksutović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading