Skandalozna pevačica imala ročište sa bivšim: Vranješ izbegao suđenje sa JK!

Autor: A.P.

Zabava

08.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva u belom, sa stavom Čelične ledi, samozvana diva Jelena Karleuša izašla je juče malo pre 11 sati iz Prvog osnovnog suda u Beogradu, iako je u to vreme imala zakazano ročište sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vranješ i Jelena...

JK je, vidno neraspoložena, uperila srednji prst prema novinarskim ekipama idući prema svom automobilu, a njen advokat je objasnio da je pre suđenja sa Vranješom pevačica u istoj instituciji imala još jedno suđenje. Čim je sela u automobil, odvezla se velikom brzinom.

Njen advokat je novinarima rekao i da njegova klijentkinja više nije u obavezi da prisustvuje suđenjima sa fudbalerom jer je uredno saslušana, pa nema potrebe da se više pojavljuje u sudnici.

- Otkad je saslušana, Jelena nije u obavezi da prisustvuje ročištima sa Ognjenom Vranješom - naveo je Karleušin branilac.

Karleuša je okupljenim novinarima pokazala srednji prst

Međutim, ni Vranješ se nije pojavio u sudu, kao i prethodni put, ali je izostanak uredno opravdao preko svojih advokata, navodeći da ima važnu utakmicu 12. oktobra, te da mora da trenira svakodnevno.

RepublikaFoto: facebook.com
Jelena i Ognjen...

Podsećamo, fudbaler i pevačica su početkom godine imali seks-aferu nezapamćenih razmera, a Ognjen je potom tužio Jelenu zbog pretnji ubistvom i podneo je protiv nje krivičnu prijavu i dve tužbe. Takođe, fudbaler traži da mu bivša partnerka isplati odštetu od dva miliona dinara.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

JK se nevešto pravdala

Na prethodnom suđenju u septembru Jelena Karleuša je negirala sve Vranješove optužbe navodeći da u to vreme nije imala profil na društvenim mrežama sa kojeg je fudbaleru prećeno.

Advokat Ognjena Vranješa Branislav Bogdanović je medijima tada objasnio da je fudbaler bio sprečen da dođe na suđenje, a otkrio je i kako se pevačica branila iza zatvorenih vrata.

- Jelena je negirala da se bilo šta slično dogodilo. Rekla je da ona nije imala svoj profil i da nije to uradila - rekao je advokat Bogdanović.

Iako joj je Tviter profil JK tada bio ugašen, mnogi smatraju da Fejsbuk profil na kojem je pevačica objavila sporan post jeste njen, budući da su pre, ali i nakon posta, na istom profilu nastavile da se nižu informacije o njenim nastupima, ali i detalji iz privatnog života.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

08.10.2019 11:42

Ne želi da je vidi. Advokat neka sve završi.