Kaja u vezi sa fudbalerom Mateom!

Autor:

Zabava

08.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Kaja Ostojić i fudbaler Mateo Pavlović konačno su razotkriveni! Iako je Kaja oštro demantovala navode Srpskog telegrafa da se baš zbog fudbalera razvela od svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka i da je uopšte uplovila u vezu sa Mateom, naše fotografije od pre dva dana pokazuju da smo mi pisali isključivo istinu!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaja Ostojić...

Naime, manekenka Sandra Obradović porodila se pre tri dana u Beogradu i na svet donela sina Andreja, a tim povodom preksinoć je održano veselje u jednom prestižnom beogradskom restoranu, na kome su bili Kaja i Mateo! Kako izvor za Srpski telegraf otkriva, pevačica i fudbaler su došli zajedno i bili su vidno raspoloženi.

- Kaja i Mateo su se pojavili kao par, nisu se odvajali jedno od drugog. Niko ne bi rekao da je Kaja sveže razvedena. U jednom trenutku je fudbaler naručio pesmu "Ti ne ličiš ni na jednu", što je pevačicu baš obradovalo. Videlo se da joj prija njegova pažnja. Sandra i Kaja imaju zajedničke prijatelje, tako da je pevačica bila baš opuštena sa Pavlovićem - tvrdi izvor sa lica mesta.

Foto: Printscreen
Kaja i Mateo...

Podsećamo da je pevačica pre samo tri dana otkrila da sa bivšim mužem ne može da ostane u prijateljskim odnosima i tada je pomenula da nema nikakve veze sa Mateom, iako ova fotografija pokazuje suprotno.

RepublikaFoto: instagram.com/matteo4pavlovic
Mateo Pavlović...

- Te priče za fudbalera su mi smešne. Opekla sam se zato što sam privatni život iznela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno - rekla je Kaja i dodala:

- Nikad nisam želela da prezentovanjem neke svoje tužne priče skupljam poene kod publike, ali u šali umem da kažem da sigurno imam neke čireve na želucu. Nije tu bilo skandala, samo naša greška što to nismo odmah saopštili. Ljudi su sve totalno pogrešno protumačili, mirno smo se rastali, ne možemo biti prijatelji u ovom trenutku.

Foto: facebook.com/Sandra Obradovic

Tata Vlada odrešio kesu!

Sandrin izabranik, koga vešto krije od očiju javnosti, zove se Vlada i široke je ruke. On je baš odrešio kesu kada mu se naslednik rodio, pa je okupio mnogo poznatih ličnosti sa kojima se druži, a među kojima su Ana Sević sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, Mirko Šijan i mnogi drugi. Za ludu atmosferu bili su zaduženi Ljuba Aličić, Jana Todorović, kao i Milanče Radosavljević, koji su do jutra bili kićeni evrima. U jednom trenutku Ljuba više nije imao gde da stavi novac, pa su mu trpali u džepove. Pevač nije krio oduševljenje, a novopečeni tata je iskeširao preko 10.000 evra na muziku!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading