Dara fura kinesko du*e: Pevačici guza u očajnom stanju, mora pod nož!

Autor:

Zabava

07.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je pre nekoliko dana snimila spot za novi singl "Manipulacija", koji samo što nije izašao. Ona je očigledno previdela jednu stvar, a to je njena izdeformisana guza.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Naime, Dara je na Instagram postavila kratak video-snimak na kome je u nikad provokativnijem izdanju, ali svima je u oči upala pevačicina zadnjica, koja je toliko otromboljena i ne liči na onu od pre godinu dana.

 Kako se tokom leta gojila i mršavila, Darina veštačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini

- Bubamara je pre sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa za novi singl, koji je odlučila da pokloni publici pred predstojeće praznike. Kako se tokom leta gojila i mršavila, Darina veštačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik. Što bi naš narod rekao: "Zrela je za remont". Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vreme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk guzu. To su umeci koji vam menjaju zadnjicu, oni su kao svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno. Ipak, nosi se ispod farmerki ili haljine, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom mešanja jasno videlo da je njena guza od sunđera. Ona je video sa kineskom guzom postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno - kaže naš izvor blizak pevačici.

 Bubamara je primorana da nosi gaće napunjene sunđerima jer joj je silikonska zadnjica dotrajala i mora na remont

Foto: youtube.com/printscreen
Darina zadnjica u spotu...

Podsećanja radi, Dara je guzu sredila u februaru 2017. godine, kada su mediji preneli da je pevačica bila na remontu i da je povećala zadnji trap. Ona je odmah počela da naglašava zadnjicu provokativnim krpicama, ne trudeći se da sakrije koliko je zadovoljna poslom koji je hirurg odradio. U aprilu 2018. godine Dara je imala solistički koncert u Areni, gde je njena zadnjica bila u savršenom izdanju, pa ju je čak i Jelena Karleuša pohvalila, rekavši da nije znala da njena drugarica i koleginica ima tako dobro dupe. Godinu dana kasnije stanje njene savršene guze je daleko od toga, u prilog tome govori i podatak da je Dara primorana da koristi kineske sunđere, koji nadomešćuju nedostatke ženama koje imaju probleme sa izgledom zadnjice.

Foto: e-stock agency

I one su remontovale zadnjicu!

Trend povećanja i remonta zadnjica na domaćoj estradi u ekspanziji je poslednjih godina, pa svako malo neka od dama sa javne scene se odluči na ovaj potez.

Među prvima je guzu povećala starleta Tamara Đurić, koja je nešto kasnije sa istom imala užasne probleme. Naime, stvari su se iskomlikovale, pa je jedva spasla živu glavu. Maja Berović takođe je sredila guzu, ali ona nije imala probleme kao Tamara jer je njena ispala impozantno. Jelena Karleuša je doterala zadnjicu, i to u Turskoj po najsavremenijim metodama, kao Lukasova bivša Sonja Vuksanović. Ona ne krije koliko je zadovoljna učinkom svog estetskog hirurga. Ni Ana Kokić nije ništa manje zadovoljna svojom plastičnom guzom, koju je uradila pre nekoliko godina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujka Vanja

07.10.2019 04:38

Nazalost, mozak ne moze da se remontuje.

Knez

07.10.2019 09:55

Kod Dare se sve oklembesilo, pa svuda visi i pita "'di si".