Srpski telegraf na snimanju šoua TLZP! Dubravka: Upiškiću se, pustite me! Edita beži od novinara, glumi zvezdu!

Autor: Adelarda Popović

Zabava

05.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dubravka Mijatović članica je žirija pete sezone humanitarnog šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj se takmiče najzanimljiviji učesnici iz prethodnih sezona. Mijatovićeva je poznata kao hirovita i nemoguća za saradnju s medijima, ali je prisutne šokirala kada je odbila da da izjavu jer joj se išlo u WC. Ništa manje prepotentna nije bila ni pevačica i učesnica šoua Edita Aradinović, koja je iz samo njoj poznatih razloga negodovala prisustvo medija na snimanju i krila se.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Dubravka Mijatović...

Iako su producenti znali da je Mijatovićeva i te kako hirovita i da joj saradnja sa medijima nije jača strana, oni su je angažovali i pristali na sve njene uslove. Osim što ima posebnu prostoriju za sebe i zagarantovanu privatnost, glumica na snimanjima ove emisije ima i ličnog asistenta, mlađu žensku osobu koja je prati u stopu, pa čak i kada ide u toalet.

Dubravka je uglavnom usiljeno nasmejana i vrlo neprijateljski raspoložena čim ugleda novinarske ekipe, a tako je bilo i na snimanju druge epizode TLZP, u koju smo uspeli da zavirimo.

Glumica je pokušala da izađe neprimetno iz svog kutka, a kada smo je upitali da je makar fotografišemo, rekla je: "Upiškiću se, pustite me. Kakvo slikanje?!"

Svi prisutni su se nasmejali, a Dubravka je zaista ušla u toalet. Međutim, izjurila je brže-bolje jer joj se nije svidela situacija koju je tamo zatekla i od organizatora je tražila da joj obezbede drugi toalet.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Edita Aradinović...

Edita Aradinović u drugoj epizodi ove sezone zahtevnog šoua dobila je zadatak da bude nalik američkoj zvezdi Halsej. U pauzama maskiranja Edita je uglavnom ćaskala sa Anom Kokić, koja je pobrala simpatije prisutnih maskom Bube Korelija. Kokićeva je Editi zadavala neke govorne vežbe i baš je namučila. Editi nikako nije išlo da npr. izgovori reč rajsferšlus. Ono što je pevačici bolje išlo je izbegavanje novinara jer se, kako se poverila kolegama, plaši pitanja o nedavnom postavljanju bombe kompozitorskom dvojcu, za koji je osumnjičena zajedno sa kriminalcima sa kojima se druži. Kada je ugledala fotografe, Edita je promenila izraz lica i rekla organizatorima da udalje sve pripadnike medija od nje. Nakon toga nije izlazila iz šminkernice dok sedma sila nije otišla sa snimanja.

Ekipa Srpskog telegrafa ispratila je pripremu pevača za sam šou i njihovo maskiranje u kolege sa domaće i svetske scene. Maskeri su se nosili sa svim hirovima domaćih zvezda i evidentnom nervozom pevača što satima sede u stolicama u jednom istom položaju. Danijel Kajmakovski izgledao je urnebesno kao Tejlor Svift, koji nastupa sa Aleksom Jelićem u ulozi Brendona, Ana Kokić i Željko Šašić imitiraju poznati dvojac Bubu Korelija i Maju Berović, dok su se Ivana Peters i Katarina Bogićević našle u ulozi Halida Bešlića i Žejka Bebeka.

Foto: Republika.rs

Keba: Izgledam kao strašilo

Dragan Kojić Keba ove nedelje bio je u liku Zdravka Čolića. Keba je sa podignutom nogom koju je povredio na setu sedeo u stolici i, gledajući se konstantno u ogledalo ispred sebe, povikao:

- Je*o te bog, mogu da me stave u kukuruz da plašim ptice, kao strašilo sam - rekao je folker.

Nakon toga Keba se požalio glumcu Urošu Đuriću da mu je užasno žao što zbog povrede nije mogao da ide na utakmicu svoje Crvene zvezde sa Olimpijakosom, ali u Đuriću nije našao dobrog sagovornika, budući da je on strastveni grobar, pa ga je još i zezao na račun povrede.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Željko: Spavam na snimanju

Dok je čekao red za maskiranje, folker Željko Šašić družio se sa novinarima i rado pozirao, u čemu može da bude dobar primer mladim kolegama koje misle da se izbegavanjem novinara postaje veća zvezda. Šašić nam je otkrio da je našao način da čekanje sebi olakša.

- Tamo pozadi odem u prostoriju i odmorim 15 minuta kad god osetim zamor. To predlažem svim kolegama, em odmoriš mozak, em se osamiš i skloniš od gungule. Snimanja dugo traju, pa malo sna uvek dobro dođe - rekao je Željko.

Foto: youtube.com/RTCG Montevizija

Katarinu masira dečko

Mlada pevačica Katarina Bogićević došla je na snimanje TLZP u pratnji svog trenutnog izabranika, a kolika joj je on podrška, pokazao je na setu. Kako snimanja traju satima i mogu da budu veoma naporna, Katarinu je savladao umor, te je sela sa svojim dečkom da se odmori. On joj je pomogao da se rastereti tenzije tako što ju je izmasirao, a ona je nakon toga otišla u šminkernicu.

Foto: instagram.com/sarajoofficial

Atanasijević progovorio o Sari Jo

Zlatni odbojkaš Aleksandar Atanasijević bio je specijalni gost druge epizode ovogodišnjeg TLZP i nije skrivao zadovoljstvo zbog zadatka koji je dobio, a priznao je i da preko bivše devojke, pevačice Sare Jo, ima prijateljske veze sa produkcijom.

- Znate ja sam sa jednom učesnicom ovog šoua bio u vezi i već znam ljude odavde i kako ovaj vrhunski šou funkcioniše i čast mi je što sam njegov deo - rekao je Atanasijević.

Ipak, na pitanje u kakvom je odnosu sa Sarom danas, odbojkaš se nasmejao i samo kratko rekao:

- Imam ozbiljnu vezu, a o bivšima sve najlepše - rekao je popularni sportista.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading