RASTA I ANA ZVANIČNO RAZVEDENI: Rasto, pi*ko, uništila sam ti auto od 100.000 evra!

Autor: Espreso.rs

Zabava

04.10.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaće muzičke zvezde Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta stavili su i zvanično tačku na brak prošle nedelje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ana Nikolić

Reper je poludeo kad je nedavno dobio snimak u kome pevačica priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola. Kako saznajemo, upravo taj audio-zapis je Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu, koja je završena tek prošlog petka! Na audio snimku mođe se čuti telefonski razgovor u kojem Ana prijateljici opisuje kako je Rasti uništila automobil u pijanom stanju.

- Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Uništila sam mu ceo auto!

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić..

Pop zvezda ne odustaje od braka, ali ima jednu poruku koja se sigurno neće dopasti njenom novom dečku.

- Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti?! - rekla je Ana dok se grohotom smejala.

Ana i Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle nedelje. Da su se napokon dogovorili oko alimentacije, potvrdio je njihov zajednički advokat Borivoje Borović.

- Pregovarali su sve ovo vreme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno - kaže Borović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading