Ćerka Zdravka Čolića napunila 18 godina: Čola ćerki Uni kupio auto za punoletstvo!

Autor: A.P.

Zabava

03.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić odrešio je kesu i pazario automobil prvoj naslednici ćerki Uni za njeno punoletstvo.

RepublikaFoto: Promo foto
Zdravko Čolić

Slavljenica je izarazila želju koji auto joj se najviše sviđa, a pevač je kao i uvek izašao u susret miljenici i udovoljio joj.

- Una je već završila vozačku obuku i zna da vozi, a Čoli je drago što će sama moći da se odvozi i dovozi ubuduće, pa joj je puna srca udovoljio. Inače, Una, kao i njena mlađa sestra Lara, vrlo je skromna devojka i nije tražila od oca preskupe automobile, već je za prvi auto izabrala skroman manji automobil, zgodan za gradsku vožnju i parkiranje na malom prostoru - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak porodici Čolić.

Foto: instagram.com/printscreen
Ćerka Zdravka Čolića napunila 18 godina

Una Čolić, koja je inače maturantkinja privatne gimnazije u Beogradu, pre nekoliko večeri u najužem krugu prijatelja proslavila je ulazak u svet odraslih, a roditelji i sestra su joj kod kuće priredili mnoštvo iznenađenja i poklonili joj više stvari koje su znali da će je obradovati. Veliku proslavu punoletstva, kakve inače prave svi njeni drugari iz razreda i koje su od prošle godine vrlo učestale u tom društvu, Una je u dogovoru sa roditeljima odložila da bi sa njom bile i njene najbolje prijateljice, koje su trenutno van Beograda. Takođe, Zdravko Čolić je trenutno zauzet pripremama za veliki solistički koncert u Areni narednog meseca i drugim poslovnim obavezama, tako da je i njemu odgovaralo da se gala žurka, kojom želi da počasti naslednicu, odloži za kasnije.

Tradicionalno, Una je zamislila rođendansku želju i helijumske balone sa brojem 18 pustila da odlete ka nebeskom svodu, a već nekoliko dana neprestano dobija čestitke od prijatelja, ali i nepoznatih ljudi koji je prate na društvenoj mreži Instagram, gde je vrlo aktivna i obaveštava pratioce gde se kreće, kao i da uživa u putovanjima i noćnom provodu po beogradskim klubovima. Takođe, Una voli da odlazi i na nastupe očevih kolega, i to ne krije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading