Srpski telegraf prvi nadleteo nad imanjem srpske dinastije: Ovako izgleda Miškovićeva vila od 5.000.000 evra!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

03.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mišković je sa porodicom izgradio luksuznu nekretninu od oko 600 kvadrata sa mnoštvom pratećih sadržaja u mestu Male Rose na crnogorskoj rivijeri, nadomak najprestižnijeg novoizgrađenog jedinstvenog grada Luštica bej.

Foto: Tanjug
Miroslav Mišković

Imanje Miškovića površine od oko 1.500 kvadratnih metara, sa centralnom, takoreći rezidencijalnom zgradom, velikim bazenom sa spa-centrom i teniskim terenima prostire se do mora, gde imaju sopstvenu plažu.

Kompletan posed Miškovića, u kojem svoj deo ima i njegova ćerka Ivana sa suprugom Goranom Karićem, ugrubo se procenjuje i na više od pet miliona evra, što je ujedno i jedna od najvrednijih nekretnina srpskih bogataša u tom kraju.

Foto: Privatna arhiva
Vila Miškovića

Ivana Mišković Karić i Goran Karić su sredinom avgusta boravili u novoj kući, u kojoj su sa njima bila i njihova deca Maksimilian i Mia. Takođe, tokom leta je u vilu dolazio i prvi gazda Miroslav sa svojom suprugom Ljiljanom.

Foto: instagram.com/ivanadelta
Ivana Mišković uživa na velelepnom imanju

- Useljenje u novu kuću Ivana je obeležila sa prijateljima, koji su takođe osetili raskoš u kom će se kad god imaju slobodne dane baškariti. Bilo je desetak Ivaninih najboljih drugarica, među kojima su bile voditeljka Sandra Perović i funkcionerka Jelena Trivan, kao i Snežana Stojković, Piksijeva žena, i bivša voditeljka Branka Grujić - kaže naš izvor sa primorja i dodaje da su se dame danju kupale i sunčale na bazenu pored vile ili na jahti domaćina, dok su večeri provodila doterane, ispijajući dobro vino u mondenskim restoranima, uglavnom u Bokokotorskom zalivu.

Šta sve ima na imanju Miškovića

* bazen
* spa-centar
* teniski tereni
* privatna plaža
* šest spavaćih soba sa kupatilima
* tri dnevna boravka
* tri kuhinje

Budući da novi Miškovićev kompleks nudi sadržaje kao i vrhunski hoteli, nema sumnje da će pripadnici srpskog džet-seta bliski sa porodicama Mišković i Karić ubuduće imati novo odredište za letovanje iz snova.

Komšije kivne na Miškoviće

Meštani obližnjeg sela Rose bunili su se prošle godine što je poznatoj srpskoj porodici dozvoljen pristup moru, odnosno što su im presekli put koji je vodio nekadašnjim šetalištem uz more.

Međutim, Miroslav Mišković sa porodicom uspeo je da pribavi sve dozvole od opštine Herceg Novi, koja je nadležna, i da na potpuno legalan način obezbedi sve što je zamislio i sagradi svoju morsku oazu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading