Nisam zamišljala svoj život ovako ali moram da guram dalje: Sindi nikada iskrenije o ljubavi, prijateljima i ćerki Petri!

Autor: Hit Informer

Zabava

02.10.2019

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Stamenković Sindi, bivša članica grupe Models, kaže da je mogla bogato da se uda kao njene bivše koleginice, ali napominje da to nije želela!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Ivana Stamenković Sindi

Jedina bivših modelsica koja se nije bogato udala. Najbolji primer za to su Sandra Meljničenko i Ivana Berendika.

Da li si i ti priželjkivala da živiš kao njih dve? 

- Nisam! Da sam htela, imala bih takav život, ali nikada nisam maštala o jahtama, avionima, kamionima... Sreća nije u novcu, u to sam se mnogo puta uverila. Ako imaš mir, imaš sve u životu! Džaba ti sav novac ako osećaš nemire, frustracije i imaš probleme. U tom slučaju ni sav novac ovog sveta ne može da ti pomogne. Zato se trudim da imam normalan, miran i sređen život. 

Da li si u kontaktu sa Sandrom i Ivanom?

Nisam.

Zašto?

Spontano smo izgubile svaki kontakt. Živimo u različitim državama, one ne dolaze u Srbiju. Imaju svoj život, nove prijatelje i to je to.

I dalje važiš za seks bombu. Koliko ti to znači u ovim godinama?

- Napunila sam ja toliko mnogo godina kao što mnogi misle. U šou-biznis sam ušla veoma mlada, sa 16 godina, pa ljudi misle da sada imam 55. A onda su u fazonu: ,,Dobro se držiš za svoje godine". Pa koje go dine, aman, ljudi, 40 i nisu neke godine! Odlepim kada čujem "kompliment" te vrste. Pobogu, nisam matora. 

RepublikaFoto: Promo foto

Kako se osećaš u četrdesetim?

- Sigurnija sam u sebe. Kada si mlad, često si nesiguran. Prošla sam dobar deo svog života i znam šta hoću, a šta neću. Mnogo toga postigneš do pete decenije, a i ono što nisi postigao, nekako si sebi to i oprostio.

Šta to nisi postigla?

- Spisak je veoma dug.

Šta te je najviše razočaralo što nisi uradila?

- Ma nas niko ne sprema za život onako kako bi trebalo! Varaju nas još u osnovnoj školi čitajući nam sve one bajke. Spremaju nas za život kao da je sve divno, bajno, ružičasto, sjajno, a nije tako! Kada zaista zakoračiš u život, vidiš šta te sve čeka i kako ćeš da prodeš. Češće hodaš bos po trnju nego po crvenom tepihu. Zato mi je super ona rečenica koju sve češće čujem: ,,Nisam ja ovo ovako zamišljao". Ali, šta je tu je, moramo da guramo napred.

Šta si to želela, a nije ti se ostvarilo?

- Pa sve! Celokupan život nije onakav kakav sam htela da bude. Kada bih krenula da nabrajam, ne bih završila do prekosutra. Onda se pitam gde sam ja to pogrešila, pa shvatim da nisam nigde, ali je tako...

RepublikaFoto: e-stock

Da li si poročna?

- Nisam, imam toliko jake migrene da mi je doktor zabranio alkohol, pa čak i ne pijem. Ponekad uzmem čašicu nekog pića, obično kada mi je hladno, da se zagrejem.

Na koga liči ćerka Petra, koju si dobila dok si bila u braku sa Nikolom Pavlovićem?

- Petra je ista ja! Energična je, vesela i ima moj osmeh i oči.

Jesi li imala pogrešne ljubavi? 

- Pa ko ih nije imao. Naravno da jesam, ali se ne kajem. Od svakog sam ponešto naučila i nastavila dalje.

Imaš novog dečka. Da li je on onaj pravi?

- Nadam se. Dve godine smo za- jedno. On je advokat, ne voli da se eksponira u javnosti, vodi potpuno drugačiji život.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Šta te je privuklo kod njega?

- Pažljiv je i dobar prema meni. Lepotu više ne gledam, to sam prevazišla. Znači mi to što se sve lepo dogovaramo. On je smiren čovek, a ja možda malo više histerišem, ali mi gleda kroz prste. Zasad ćuti i trpi.

Kako mu se odužiš za to što te trpi?

- Pa ne mogu sada stvarno to da otkrivam.

Zašto je seks tabu tema u Srbiji?

- Ne znam zašto se ćuti, ali tako je to na Balkanu. Ja se samo vodim time. Kako ostali, tako i ja!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading