Đoganijeva glavni krivac za Anabelin i Atijasov razvod? Umorili smo se podržavajući Lunu u rijalitiju!

Autor: Telegraf

Zabava

01.10.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas (45) nakon razvoda od Andreja Atijasa (33) otkrila je da šta je razlog neuspeha njenog braka.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela...

Anabela je priznala da je učešće njene ćerke Lune Đogani u Zadruzi uticalo na krah ljubavi sa Atijasom. Naime, pevačica i njen bivši muž su se, prema njenoj priči, umorili podržavajući Lunu.

-  Lunin uspeh je i naša borba, tu stavljam i Andreja, to je njegova zasluga i to velikim delom, bili smo tim koji je prošao kroz Zadrugu, iako nismo bili učesnici. Od Blankice, Nine koja je bila u nezgodnim godinama, koja je tinejdžerka... Svi smo učestvovali u tome da ona dođe na taj "tron", zaista je zaslužila da bude na njemu. Bez obzira što je sve na kraju ispalo ovako, da je sa jedne strane tron, sa druge strane, da kažem, je propast jedne veze. Podržavajući Lunu, mislim da nije ni meni, ni njemu žao, bez obzira što smo se umorili - kaže Anabela.

Pevačici ni malo nije lako, kako je rekla, jer je njena porodica ponovo rasturena.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Luna Đogani...

-  Vreme je radilo za nas, nije to bilo preko noći, ni neka nagla odluka, to je bilo procesuirano i postepeno. Ni malo nije lako, ni za pohvalu, jedna porodica je ponovo rasturena. Ne znači da nećemo biti najbolji prijatelji, bolji nego u braku, zarad svog deteta koje je predivno i koje to zaslužuje - objašnjava Anabela.

- Najmanje je ljubav ugašena, mi smo pod pritiskom od kada smo zajedno. Borili smo se kao lavovi, ali se izgubila ta neka bliskost, ta neka energija, kao da su se udaljile dve duše. Jedna ide svojim putem, druga svojim, znaš ono kad bežiš od toga da priznaš da to ne treba da bude kako jeste, već da će on biti srećniji tamo negde, da mene negde čeka moja sreća i verujem u to. Ne prihvatam da je to to u mojih 45 godina i ljubavnih krahova koje sam imala od pokojnog dečka pa do sad... To nije patetika, radujem se svemu što me čeka i ponosna sam na svaki trag i ožiljak koji nosim, a ostala sam dosledna sebi - rekla je Anabela.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej...

Pevačica je u prijateljskim odnosima sa bivšim mužem, pa je za njegovu devojku saznala od njega, a ne preko društvenih mreža.

- On je meni rekao da ima devojku, pre nego što su mediji saznali. Imamo baš otvoren odnos i mnogo mu znači moje mišljenje, i poštuje ga. Naravno, ne želim da utičem na njegovu sreću... - kaže Anabela koja i dalje veruje u ljubav.

-  Nikada neću prestati da verujem u ljubav, smatram da sam rođena da budem voljena i da volim. Kao i Luna, videli ste kroz Zadrugu. Mislim da Bog ima neke planove za nas, samo treba reći: "Okej, tu sam, čekam strpljivo, pratim te i veujem u tebe" - zaključila je Anabela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veska

01.10.2019 19:07

Pre 2 meseca se razvela a teka sada pati. I to svakog dana u medijima.

Odgovori 10 1
Dr

01.10.2019 19:13

Razveli se a vole se. Kakva kontradiktornost. Ili lažu sebe ili lažu nas.