Lukasu devojka oprostila prevaru: Jovana jedva čekala Lukasov poziv, pa odmah otrčala u njegov stan!

Autor: Srbija danas

Zabava

01.10.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas (50) ponovo je u vezi sa 25 godina mladom bivšom misicom Jovanom Doroški. Atraktivna plavuša oprostila je folkeru aferu sa Natašom Šavijom i rešila da mu pruži još jednu šansu. Jovana je objavila fotku na kojoj na se vidi kako sa Lukasom leži u njegovoj dnevnoj sobi i time stavila do znanja da se pomirila sa pevačem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aca sa Jovanom

Doroški je pre dve nedelje stavila tačku na vezu sa Acom, a on se odmah nakon toga smuvao sa starletom. Tada je na društvenim mrežama Jovana napisala da ne može da mu oprosti izdaju.

- Ja ne znam da mrzim. I kada se naljutim, posle pet minuta zaboravim da sam ljuta. Ali kada takvu mene razočaraš, to boli, ne mene, već tebe. Jer u iščekivanju bilo kakve moje reakcije dobiješ samo ravnodušan pogled bez reči. Postane mi svejedno - napisala je ona ali se očigledno predomislila i posle samo nekoliko dana ponovo se vratila u Acin zagrljaj.

- Baš se zaljubila u Lukasa, međutim, pre dve nedelje s posvađali i raskinuli. Tada je Lukas utehu pronašao u Šaviji. Kada je Jovana videla njihove zajedničke fotke po društvenim mrežama, odlepila je! Odmah je Lukasu poslala poruku da je zaboravi - započinje izvor blizak ovom paru i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

- Jovana nije mogla da veruje da joj je tako brzo našao zamenu. Ali iz dana u dan Aca joj je sve više nedostajao. Kada se odljutila, shvatila je da ga voli i pozvala ga je.

- Lukas joj je rekao da to sa Natašom nije bilo ništa ozbiljno i da dođe kod njega. Jovana se brže-bolje spakovala i otišla kod njega u stan, što je i ovekovečila fotografijom koju je okačila na Instagram. Rešili su da nastave vezu kao da Šavije nije ni bilo - završava izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading