Reper imao nastup u Beogradu: Buba prvi put zapevao posle suđenja!

Autor:

Zabava

01.10.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buba Koreli i Džala Brat pre dve večeri nastupili su pred beogradskom publikom na jednom prestoničkom splavu, a ovo je bio prvi put da se Buba pojavio u Srbiji nakon što je osuđen.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Buba Koreli...

Reper Amar Hodžić prošle nedelje osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a u nedelju se zajedno sa Džalom Bratom pojavio u Beogradu na jednom splavu, gde su imali nastup.

On je na bini gotovo sve vreme bio ozbiljnog izraza lica i nekoliko puta je skidao, pa ponovo stavljao naočare za sunce. Ovoga puta je izostalo iznošenje alkoholnih pića na scenu, kako je Buba imao običaj da radi na svim prethodnim nastupima.

Reperu će u kaznu biti uračunato i osam meseci pritvora, u kom je bio od juna 2015. do februara 2016. godine, a njegov advokat naveo je da reper ima mogućnost da novčano isplati ostatak kazne, koji za dan iznosi 50 evra, i da samim tim ne ode u zatvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

01.10.2019 07:53

Da li sa njima opet nastupa Luna?

Mišo

01.10.2019 12:28

Šutnuli su Lunjaru.