Ljuba Perućica staje na ludi kamen: Svadbeno veselje zakazano za 2 nedelje!

Autor: pink.rs

Zabava

30.09.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folk pevač Ljuba Perućica ekskluzivno je otkrio da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus.

RepublikaFoto: instagram.com/ljubaperucica
Ljuba i Katarina

- Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dve nedelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Perućica.

Pevač je otkrio i to da je odelo već uzeo i priznao da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za njenu venčanicu, te istakao da se oni ne pridržavaju onih običaja da mladoženja ne sme videti mladu u venčanici pre samog venčanja.

RepublikaFoto: Promo

- Odelo sam već kupio i moram da priznam da mi se posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže "Pa to nije isto", e ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "Da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom - završava ushićeno Ljuba.

Podsetimo se, Ljuba je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading