"Rada i ja smo se krili od medija": Milan Stanković posle Manojlovićeve nije imao ozbiljnije veze, a sada pokazao prsten!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.09.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković je na početku svoje karijere kao mlada zvezda u Grandu uspeo da privuče veliku pažnju publike.

RepublikaFoto: instagram.com/milanstankovic
Milan Stanković

Ipak, kako je sve prebrzo krenulo uzlaznom putanjom on je tom prilikom odlučio da posluša savet svoje majke i povuče se.

- Mama mi je rekla: "Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu". U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima - iskren je bio Milan. 

Kako nije želeo da pravi kompormise po svaki cenu, Stankovića je to umelo da košta.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice

- Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Želeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način - rekao je Stanković.

Inače, iako nosi prsten na ruci, Stanković nije spreman da uskoro izgovori sudbonosno "da".

- Nije verenički prsten. Ja ne verujem u papire i zavetovanje. U današnjem vremenu kada je sve promenljivo i nesigurno - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading