PEVAČ LAPSUSA U BOLNICI!

Zabava

17.09.2017

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko slavlje zbog rođendana i premijere spota "Santa leda" pevač "Lapsus benda" Emir Aličković započeo je uz prijatelje i muziku a završio – u bolnici.

Frontmen najveće balkanske muzičke senzacije subotu je proveo u primanju čestitki kako zbog svog 21. rođendana tako i zbog nove pesme koja je odmah po objavljivanju pokupila nepodeljene simpatije publike, pa je želeo da sve to adekvatno proslevi. Ali, slavlje je potrajalo samo nekoliko sati, jer je zbog malaksalosti i povišene temperature morao da primi infuziju. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir Aličković

- Protekli period bio je buran kako zbog letnje turneje koje je bila rasprodana još pre početka, tako i zbog novih projekata. Pesma "Santa leda" i moj rođendan bili su vrhunac, ali očigledno je da me organizam opominje da ipak moram malo da povedem računa i o zdravlju. Pozlilo mi je na proslavi ali već nakon što sam primio terapiju osećam se bolje a ovo je ionako vikend u kome pravimo pauzu između lenje i zimske turneje pa ću moći da se potpuno oporavim do sledećeg vikenda što je dobro jer od naredne nedelje pa do Nove godine nemamo slobodan vikend pošto je sve, kao i letos, unapred rasprodano  - rekao je pevač najpopularnijeg mladog benda u regionu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading