Ne želi da bude s njom u istom košu: Katarina popljuvala Luninu karijeru, nakon ovoga reagovaće i Anabela!

Autor:

Zabava

28.09.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani podigla je veliku prašinu u medijima odlukom da započne muzičku karijeru. Dok su je pojedine estradne zvezde podržale u ovoj nameri, drugi je osporavaju.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

Među njima se nalazi i popularna zvezda "Granda" Katarina Grujić.

Katarina ne smetra Lunu koleginicom i ne predviđa joj blistavu pevačku karijeru.

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Ne može neko da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Ne mogu da budem sa rijaliti pevačem u istom košu i ne mogu da dajem priznanje nekome ko izađe na binu i peva dva sata na plejbek sa laptopom. To nisu pevači!. Kada budu imali bend i snimali ozbiljne pesme, tada mogu da budu u mom rangu, a do tada neka se ne blamiraju. Du*e im je zinulo za novac i za slavu, ali od toga se ne živi, niti će oni opstati u ovom poslu dugo - smatra Katarina Grujić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sava

28.09.2019 13:17

Ne može Luna da se predstavlja kao pevačica kada to nije. Izađe na binu i peva (otvara usta) na plejbek sa laptopom. To nisu pevači.

Odgovori 29 7
Tamara ana

29.09.2019 06:31

Sta bre hoce ova?! Ona kao neka pevacica. Da jon nije bilo Farme nigde je ne bilo. I naravno bogatog oca, ali i sponzora, sumnjivih. A dzaba. Drska, uobrazena izvestacena. Uplasila si se ti Lune. A i treba. Narod Lunu voli jer je iskrena, puna ljubavi i prelepa za teve koja si imala 300 operacija.A harizma 0. Luncica, lepotica kida!!!.

Odgovori 5 17
Brzi

29.09.2019 09:11

@Tamara ana - Kada će Luna nešto da otpeva? Uz gitaru ili "na suvo" bez plejbeka.

Odgovori 15 2
Slavko

29.09.2019 08:26

Lunu smo slušali kako je pevala u Zadruzi. To je bilo kreštanje i neartikulisani glasovi. Ona nema pojma o notama, visini i jačini glasa. Nema pojma o muzici a neće ni da uči. Ni tekst svoje jedne jedine pesme ne zna napamet.

Odgovori 15 2