Brane im da se vole, pa lažu da nisu u vezi! Anđelo ne izbija iz Teodorinog stana, viđaju ih svaki dan, komšije sve otkrile!

Autor: Blic

Zabava

26.09.2019

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović, prema pisanju domaćih medija, krije emotivnu vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, a njene komšije nam otkrivaju da su nerazdvojni.

RepublikaFoto: e-stock
Teodora i Anđelo...

Teodora i Andelo obavestili su javnost u avgustu prošle godine da je njihovoj emotivnoj vezi, koju su započeli u "Zadruzi 1", došao kraj. Međutim, brojni mediji tvrde da njih dvoje nikad nisu raskinuli i da emotivnu vezu kriju od javnosti, jer Teodorina menadžerka Sandra i Anđelovi roditelji to ne odobravaju. Pošto Andelo i Teodora uporno tvrde u javnosti da su samo prijatelji,  njen novi komšiluk na Novom Beogradu otkriva sledeće:

- Ne znam šta se piše po novinama, ali znam šta vidim. Andela skoro svakodnevno viđam ovde u kraju. Nekad sa njom dolazi ovde, nekad sam. Često zajedno šetaju psa. On je često dovozi i odvozi svojim autom. Stalno je kod nje u stanu i, iskreno, samo prijatelji. Mada ih nikada nisam videla da razmenjuju nežnosti u javnosti - otkrila je prodavačica iz jednog lokala koji kojoj živi Džehverovićeva.

Teodora i Luna bile su dobre drugarice u"Zadruzi 1", a onda je puklo kada ju je Luna izdala. Iako sada žive u istom kraju i deli ih samo nekoliko zgrada, njih dve se ne druže.

RepublikaFoto: e-stock
Anđelo i Teodora...

- Odskoro je u našem kraju i Luna, ali iskreno da vam kažem, nikada ih nisam videla zajedno. Očigledno se nisu pomirile. Lunu viđam samo sa majkom Anabelom, sa Markom i sa drugom Ilijom, Teodoru... Pa možete da pretpostavite. Sa majkom Gocom, ali i sa Anđelom - ispričala je gospođa koja živi u zgradi do one u kojoj živi Teodora, a njen komšija ima samo lepe reči za pevačicu. 

- Uvek se ljubazno javi, nasmejana je i doterana. Stvarno je normalna devojka, ne glumi zvezdu. Video sam je nekoliko puta s nekim momkom, mislim daje to Anđelo. U kakvom su odnosu, ne znam, ali on dolazi kod nje. I jednoj inejdžerki je mlada Teodora uzor.

- Podržavala sam je dok je učestvovala u rijalitiju, a sada pratim njenu muzičku karijeru. Videla samje nekoliko puta, baš je lepa uživo i zgodna. Volela bih da je nekada upoznam - rekla je devojka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jakov

26.09.2019 16:40

Pričali su da će on da se zaposli i da postane ekonomski nezavisan od svoje porodice. I da će onda da žive zajedno. Izgleda da još sedi besposlen u majčinom i ujkinom okrilju.

Odgovori 14 4