OVA FOTKA DOKAZUJE SVE: Anabela prihvatila Miljkovića za zeta, gore društvene mreže!

Autor:

Zabava

26.09.2019

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani i drugoplasirani Marko Miljković, imali su vrlo turbulentnu vezu dok su boravili u Beloj kući.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink/e-stock/S.Kostić
Marko i Anabela...

U superfinalu, Marko je rešio da raskine sa Lunom, što je razbesnelo mnoge njihove fanove, ali i Luninu majku Anabelu Atijas. Mnogi su komentarisali da Anabela nikako ne prihvata Marka za zeta. 

Međutim, nakon što su napustili Imaginarijum, Luna i Marko su odlučili da se pomire i da daju drugu šansu njihovoj ljubavi. Sada uživaju i nikada nisu bili srećniji. Više puta su izjavljivali kako su jedan drugom velika podrška i kako je sada u njihovoj vezi sve savršeno.

Da je Anabela u odličnim odnosima sa zetom, pokazuje i fotografija iz sinoćnog provoda na kojoj svo troje poziraju zajedno. Ova slika je pokrenula gomilu komentara, a oni koji bi voleli da ih gledaju ceo život zajedno, komentarima su najavili svadbu. Fanovi već planiraju da organizuju svatove i gledaju na njih kao na buduće mladence.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haj

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Sep 25, 2019 at 3:00pm PDT

 

Anabela sada prolazi kroz težak period, s obzirom na to da se nedavno razvela, a Luna se trudi da joj bude podrška u ovom periodu. Možemo primetiti da su njih dve često zajedno, a sada su konačno pokazali i svim ljudima koji ih ne podržavaju, da je odnos između Marka i Anabele u najboljem redu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To je ta borbena ekipa #cheers

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Sep 25, 2019 at 6:00pm PDT

 

Ostaje da vidimo da li će se obistiniti predviđanja fanova i da li će stvarno Marko i Luna stati na ludi kamen.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sava

26.09.2019 11:19

Luna na jednoj slici kao da je potpuno ćelava. Žalosno.

Odgovori 34 8
Andrea

26.09.2019 13:54

Luna❤❤❤Marko

Odgovori 9 38
Ribolovac

26.09.2019 20:01

Anabela na slikama preuzima Marka.

Odgovori 23 7
Koki

27.09.2019 13:56

Luna je katastrofa,devojka bez trunke ukusa;počev od dečka koji je fuj ,majka je bolja od nje a ona je katastrofa,izlizana i po pogledu prosta,ne obrazovana i vulgarna ,koja intimu deli sa celim svetom.Za nju nista nije lično i sveto.

Odgovori 15 7