NEKULTURNA JELISAVETA!

Zabava

17.09.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Jelisaveta Orašanin posetila je Kulturni centar Beograda povodom festivala Dani izraelskog filma i svojim ponašanjem zaprepastila sve prisutne.

RepublikaFoto: Republika.rs
Nekulturna Jelisaveta

Naime, mlada glumica se u Kulturnom centru nije ponašala u skladu sa prilikom. Nakon što se pojavila u sportskim patikala Jelisaveta je tokom celog trajanja filma "Raskršće" u rukama držala telefon čime je ometala sve koji su pokušali da uživaju u projekciji.

- Mesta u sali nisu bila numerisana, Jelisaveta se odmah progurala kako bi zauzela ono koje joj odgovara. Mada ne znam ni zašto joj je mesto bilo bitno kada je više gledala u telefon nego u sam film. Bila je izuzetno nekulturna, ometala je ljude. Svi su komentarisali njeno ponašanje i to što je u Kulturni centar došla u patikama. Baš je neprimereno - otkrio je očevidac za portal Srpskog telegrafa, Republika.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading