Sorajin bogati Rus je oženjen i ima četvoro dece? Evo ko je i čime se bavi čovek kog Koraćeva zove zetom!

Autor: Pink

Zabava

25.09.2019

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić retko govori o svom ljubavnom životu, ali je njena drugarica Ana Korać svima pokazala muškarca kog je predstavila kao "zeta" i u objavi označila Soraju. Ipak, reč je o čoveku koji već ima brak.

RepublikaFoto: instagram.com/bestofsoraja
Soraja Vučelić...

Naime, Koraćeva je objavila fotografiju markantnog muškarca uz rečenicu koja jasno ukazuje na to da je dotični u vezi s Sorajom.

Foto: instagram.com/ana_korac
Anina objava...

Reč je o tridesetdevetogodišnjem Kurbanu Omarovu, poznatom ruskom blogeru i biznismenu koji je veoma popularan na društvenim mrežama, budući da ga na Instagramu prati više od dva i po miliona ljudi. Kako se navodi na internetu, vlasnik je nekoliko uspešnih kompanija, osnivač jednog popularnog Jutjub kanala gde se emitovao i njegov rijaliti šou, ubraja se u trideset najpoznatnijih Ruskih blogera na Instagramu.

Kurban je inače oženjen i ima četvoro dece, sina i 3 ćerke, a 2015. godine oženio se poznatom ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading