Bekuta progovorila o ispovesti Igorovog oca koja je uzburkala Srbiju: Jedino ko ima pravo da kaže nešto je moja porodica!

Autor: kurir.rs

Zabava

25.09.2019

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta, koja je u vezi sa Milutinom Mrkonjić Mrkom punih sedam godine, rekla je da je ne pogađaju priče da je Mrka vara i da u njega ima puno poverenje, ako i da se nikada nije obzirala na priče o tome kako i zašto je rodila dete u 17. godini. Kako je rekla, o tome je mnogo puta pričala i za to joj je bila potrebna velika hrabrost, skoro isto kao i kod odluke da rodi dete.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Bekuta

- Evo neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara, natpisi me ne bole, a moram da kažem Milutin i ja smo uspešni svako u svom poslu. Ja dobro zarađujem, on ima svoj prihod i tu nema apsolutno nikakvog interesa. Mi ne možemo biti verniji jedan drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a venčaniji ne možemo biti nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu i sa moje i njegove strane i funkcionišemo kao tim - rekla je pevačica, a a onda se podsetila vremena i kada je sa 17. godina rodila sina Igora.

- Tu priču koja se opet vrti ovih dana sam ispričala kao svoju ispovest i trebalo mi je mnogo hrabrosti za to, a kamoli za rođenje deteta u 17. godini u to vreme i u tako maloj sredini gde sam živela. Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one: "Tiha voda breg roni". Nije me zanimalo tada da li sam hrabra zanimao me život i htela sam da mladim ženama koje su prolazile kroz sličnu situaciju kažem da ko zna zašto nam se takve stvari dešavaju i da samo pratimo svoje srce i da svoje biografije pišemo sami. Nisu me zanimale priče drugih. Jedini koji imaju pravo da kažu nešto je moja porodica.

Kako ste reagovali kada vam je sin rekao da će se razvesti?

Htela sam da saćuvam taj brak zbog unučadi ali nisam uspela i pustila sam da taj brod ide kuda je krenuo. Oni unučad Sonju i Branka zajednički vaspitaju, ali ja sam tu uvek da poguram kada zapne.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading