Rastu su Hrvati poslali na aparate: Novi estradni rat Baka Prase prozvao repera!

Autor:

Zabava

25.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji jutjuber na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je objavio novu pesmu posvećenu pevačici Sari Jovanović, a numera je doživela veliku popularnost i u samo dva dana postala prva na trendingu. Tim uspehom Baka Prase je sa tog mesta skinuo repera Stefana Đurića Rastu i njegovu novu pesmu "Kombi", pa iskoristio trenutak da potkači repera.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta/Youtube.com/Baka Prase
Rasta i Baka Prase

Naime, Bogdan se nakon toga javno obratio Rasti i poručio mu da ga je razbio. On je na Instagramu objavio skrinšot svoje numere, a potom najstrašnije isprozivao repera.

- Hrvati poslali Rastu na aparate - napisao je Baka Prase, nakon što je postao prvi na trendingu i u Hrvatskoj.

- Dajte Rasti vode i šećera, ubili smo ga sa prvog mesta. Najjači smo ubedljivo - napisao je Baka Prase sa ciljem da iznervira Rastu.

Dajte Đuriću vode i šećera, ubili smo ga sa prvog mesta. Najjači smo ubedljivo, rekao je Bogdan

Međutim, ovo nije prvi put da jutjuber ulazi u estradne ratove s obzirom na to da je već imao prepiske na Instagramu sa pevačicom Editom Aradinović, koju je, kako kaže, rešio, ali je i snimao video-klipove u kojima je prozivao Lunu Ðogani, navodeći da nikada neće biti kao Kija Kockar.

Do sada mu reper ništa nije odgovorio, ali ako uzmemo u obzir da Rasta neretko proziva svoje kolege, ne sumnjamo da će i Baka Prase doći na red.

Foto: instagram.com/yaemina

Rasta prozivao Eminu!

Rasta je pre nekoliko meseci isprozivao svoju koleginicu Eminu Jahović za njenu numeru "Eksploziv". Na Instagramu je naveo da je jeftina kineska kopija njegove prijateljice Senide. Na ove uvrede pevačica mu nije ostala dužna, pa je odgovorila:

- Naravno da je nedžentlmenski potez, ali Rasta i ne liči na džentlmena. On se ponaša onako kako izgleda, tako da je sve ok - odbrusila mu je Emina putem medija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading