Ispovest bivše partnerke Andreja Atijasa! Jasmina: Anabela se spasla monstruma, niko ne zaslužuje takav pakao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Skender, koju je Andrej Atijas pre sedam godina ostavio da bi bio sa Anabelom Atijas, a koja sa njim ima sedmogodišnjeg sina Leona, nije iznenađena informacijom da se njen bivši i nekadašnja denserka razvode.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Jasmina je sa Andrejem ima sina

Ova informacija šokirala je kompletnu javnost budući da su Anabela i Andrej izgledali srećno u poslednje vreme, ali ne i Jasminu, koja za Srpski telegraf tvrdi da se njena suparnica spasla, budući da je, prema njenim rečima, živela sa čovekom kome nasilje nije strano.

- Ja sam sigurna da se ona (prim. aut. Anabela) spasla. Nijedna žena, pa ni ona, ne zaslužuje nekog takvog u životu. Znala sam da to neće dugo trajati jer osoba koja čini majci svog deteta zlo nije dobra ni za koga.

- Ja sam godinama trpela psihičke torture od Andreja. Njemu su svakakve podlosti padale na pamet. Eto, na primer, pretio mi je batinašima kada je Leon, naš sin, bio beba. Zvali su me i upozoravali kako mi je "mračno oko zgrade" i da se dobro pazim kuda se krećem - otkriva Jasmina psihičke torture koje je imala i dodaje kako je bio spreman čak i da joj namesti aferu sa prostitucijom kako bi je oblatio.

 Jasmina: Tek će biti cirkusa narednih meseci oko Anabele i Andreja, videćete

RepublikaFoto: instagram.com/jasminaskender
Dok je bila sa Atijasom trpela je razne torture

- Saznala sam da mi je nameštao da me uhapse za prostituciju. Neki dečko je trebalo da mi se javi i da me zavede, pozove da dođem njemu u posetu i da me lažno prijave i uhapse. I to je njemu izletelo u razgovoru sa jednim novinarom, koji je to snimio i poslao mi. Taj snimak se nalazi kod advokata i sigurna sam da me ne napada zato što se plaši da ne pustim to u javnost - ističe Skenderova, koja veruje da je i Anabela slično proživljavala.

Ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, verujem da je i nju, rekla je Skenderova

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anabela je rasturila Andreju vezu sa Jasminom

- Poznavajući njega, ni Anabela nije bolje prošla. Ako je mene psihički maltretirao na monstruozne načine, verujem da je i nju. Ne znam ko je kriv za razvod niti ulazim u to, ali tog čoveka toliko znam da mogu samo da pretpostavim šta joj je radio. O tome govore i ove slike sad sa novom devojkom, a još se nije ni razveo pošteno. Tek će biti cirkusa narednih meseci oko njih, videćete - završava priču bivša Andrejeva izabranica, koja otkriva da je nedavno okončan sudski proces oko starateljstva, koje je pripalo njoj, te ističe da je sud doneo najbolju presudu, koja prvenstveno štiti interese njenog sina, za kojeg je preterano vezana.

Podsećanja radi, Jasmina Skender i Andrej Atijas bili su u emotivnoj vezi pre sedam godina, koja je trajala blizu godinu dana. Dok je Jasmina bila u drugom stanju, Andrej je uplovio u emotivnu vezu sa Anabelom, sa kojom se kasnije i venčao.

Foto: instagram.com/screenshot

Andrej već šeta novu

Iako od razvoda Anabele i Andreja nije prošlo ni dve nedelje, on već seta novu devojku. U pitanju je bosanskohercegovačka starleta Mina Mateljan, sa kojom se pre par noći provodio u jednom klubu u Sarajevu. Naime, starleta je na svoj Instagram stori okačila sliku na kojoj se vide njih dvoje, uz zaljubljeni emotikon, da bi ubrzo sliku obrisala. Međutim, ostali su video-zapisi na kojima se vidi kako se njih dvoje drže za ruku.

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

25.09.2019 08:02

Ona je trpela torturu ali Anabela se ravnopravno tukla sa njim. Napustili Sarajevo jer Anabela nije mogla da troši bogatstvo njegovog oca.