Bogatašica kojoj su spalili automobil: Evo ko je nova devojka Andreja Atijasa!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.09.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas je juče na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, te je njegov potez uzburkao domaću javnost.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej Atijas

Tada je počelo da se spekuliše da je on prevario Anabelu, a onda se pevačica oglasila i otkrila da se se zvanično razveli pre dve nedelje. 

Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi ubrzo istu uklonila sa pomenute društvene mreže. 

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjiečni su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.

Foto: instagram.com/mina_mateljan
Andrej i Mina

Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading