Šok: Mile Kitić napušta Srbiju, a nećete verovati u koju susednu zemlju se seli!

Autor:

Zabava

22.09.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska folk legenda, Mile Kitić je sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom letos boravio na hrvatskom primorju.

RepublikaFoto: youtube.com
Mile Kitić

Tačnije Mile je boravio u Splitu, a nedavno je otkrio da bi se u budućnosti možda i preselio u Hrvatsku jer je očaran povoljnom vremenskom klimom u toj zemlji.

- Mnogi me pitaju zašto baš u Splitu. Split je grad koji nije atraktivan samo leti. I zimi je pun sadržaja, druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom, a treće – čovek što je stariji, treba mu više sunca pa se i ja tako nadam da ću, kada se prestanem baviti pevanjem, dane provoditi uz more - otkrio je folker za "Extra FM."

Foto: instagram.com/mile.kitic.official
Mile Kitić

Takođe, poznato je da je njegova ćerka Elena Kitić već uveliko uplovila u muzičke vode, da joj hitovi broje višemilionske preglede, a Mile je odlučio da snimi duet sa njom.

- To je već gotova stvar! Ja sam u početku bio protiv toga jer smo skroz različiti, ali smo ipak snimili i shvatili da zvuči odlično. Uskoro snimamo i spot, a celokupan projekt je možda najveća stvar za mene da pred kraj karijere, za koju ne znam koliko će još trajati, snimam pesmu i to s ćerkom - dodao je Mile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzi

23.09.2019 11:10

Neće se on kruha najesti u Splitu.