Sevićka žestoko oplela po bivšem mužu Darku Laziću: Ovi detalji će vas ostaviti bez teksta!

Autor: Alo

Zabava

21.09.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević na proslavu povodom 25. godina postojanja Televizije „Pink“ došla je sama, a iako su svi navikli da je u poslednje vreme na ovakvim dešavanjima viđaju s dečkom Danielom Nedeljkovićem, on je ovoga puta izostao.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ana Sević...

- Sama sam jer je Daniel u Minhenu na utakmici, a ja sam to morala da propustim, nažalost. Ne ljutim se što nije ovde sa mnom jer i ja obožavam da gledam fudbalske utakmice i još sam vatreniji navijač od njega. To je stanje delirijuma kada sam ja na tribinama, a često mi se omakne i neka žestoka psovka. Na stadionu pustim glas i sve negativno izbacim iz sebe - kroz smeh je otkrila pevačica koja tvrdi da je uz sadašnjeg dečka napokon našla onog pravog muškarca.

- Izuzetno sam srećna uz Daniela. Uz njega sam shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. S njim sam našla novu dimenziju ljubavi - kaže Ana koja tvrdi da još nije spremna za brak.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Danijel i Ana...

- Još je rano da se priča o braku. S druge strane, moja ćerkica Lorena, Daniel i ja uživamo, što je najbitnije. Takođe, veoma sam srećna što moja ona voli mog dečka jer da se ona ne slaže s njim, mi nikada ne bismo bili zajedno - rekla je Ana.

U medijima se često pisalo kako je zabranila bivšem suprugu Darku Laziću da viđa Lorenu, te je sedmu silu zanimalo da li je to istina ili folker ne želi da viđa ćerku.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Darko i Ana...

- Notorna je laž da sam branila ocu da viđa dete. Otkad samo se razveli, on je uvek mogao da dođe, da je vidi i da provodi vreme s njom, međutim, on to nije radio, i to je stvar njegovog izbora. On ima razloge za svoje ponašanje. Nažalost, sa Darkom je uvek bilo tako, često je bio odsutan i Lorena i ja smo navikle da ga nema, a još je gore sada, kada smo razvedeni - rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading