Nikolićka i JK nedavno se srele i zamalo potukle: Karleuša i Ana zakrvile u restoranu!

Autor:

Zabava

20.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Ana Nikolić srele su se oči u oči u jednom restoranu u "Beton hali" nakon što su prethodno ušle u javni rat upravo zbog kritika koje je JK uputila na njen račun.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ/D. MILUTINOVIĆ
Jelena i Ana...

Kako Srpski telegraf saznaje, Karleuša je i ovog puta bila nemilosrdna, pa je koleginici uputila ironični komentar, što je Anu veoma iznerviralo. Prema tvrdnjama upućenih, Nikolićka je prva došla u suši restoran, a nakon nje se pojavila i Karleuša.

- Ana je došla sa prijateljicom i smestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa svojim prijateljima i timom saradnika. Ana je odmah predosetila da će Jelena uputiti provokaciju, pa se trudila da se pravi da je nije videla - govori izvor, koji se našao na licu mesta i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Ana Nikolić...

- Sticajem okolnosti, Jelena je dobila mesto tik pored Ane. Dakle, samo je stolica razdvajala ta dva stola. Kada se približila svom mestu, spazila je Anu sa drugaricom i dobacila joj: "O, Ana, pa to si ti! Jesam ćorava bez naočara, ali kako tebe toliku da ne vidim", uzviknula je Karleuša, na šta su se prisutni jedva suzdržali da ne prasnu od smeha, a nakon toga je dodala: "Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se", kao iz topa je rekla Karleuša, na šta se Ana kiselo nasmejala i odmahnula glavom. Videlo se da je malo falilo da ustane, priđe Jeleni i fizički se obračuna sa njom.

Jelena: Ana, debela si i dalje

Kako dalje saznajemo, Ana je nastavila da jede, nakon čega je odmah platila račun i otišla, dok je JK ostala da se provodi sa društvom. U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo i jednu i drugu pevačicu, ali do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša...

Podsećanja radi, Jelena i Ana zaratile su nakon što je Karleuša uputila javnu kritiku na račun Aninog fizičkog izgleda. Naime, JK je ispod Aninog rođendanskog videa na Instagramu u kome se Nikolićka žalila na godine napisala:

- Alo, ženo, saberi se i trgni se, i budi ono što si uvek bila grom - poručila joj je Jelena, ali je Ana ubrzo obrisala tu objavu na Instagramu.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Nakon svađe sa Karleušom, Ana se zbližila sa Cecom

Nakon što ju je JK javno iskritikovala za fizički izgled, Ana Nikoić zbližila se sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, ali je Karleuša i to njeno druženje kritički ocenila.

- Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja, koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka, ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog sveta jer je dobar čovek - rekla je Karleuša za jedan nedeljnik.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Jelena podržala Rastu na Maku

Koliko je Karleušu zabolelo druženje Ane Nikolić i Cece, govori činjenica da je nakon razvoda njene drugarice i repera JK na sav glas hvalila Aninog bivšeg muža Stefana Đurića Rastu. Naime, početkom godine na dodeli nagrada Mak, Karleuša je bila najglasnija tokom nastupa kolege, tokom čijeg nastupa je sve vreme skakala i aplaudirala, a čak ga je i pohvalila, ali su se tokom leta umalo posvađali kada je Rasta kritikovao Emininu novu pesmu, u čiju odbranu je stala upravo Karleuša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
badza

20.09.2019 11:17

Obje superteska kategorija.