Čim je saznao da je Milica Todorović raskinula, Saša Kovačević odmah isplanirao da je pomiri sa bratom: Treba da je zaprosiš, da dobijete dete!

Autor: Pink.rs

Zabava

19.09.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Milica Todorović raskinula je sa koreografom Milošem Paunovićem, a sada Saša Kovačević navodno želi da je pomiri sa svojim bratom Radetom.

RepublikaFoto: instagram.com/sashakovacevic
Saša Kovačević...

Pevačica je sa Radetom bila u vezi četiri godine, a Saša je ostao u dobrim odnosima sa Milicom, pa sada ima plan.

- Saša nije znao da su Milica i Miloš raskinuli. Kad je to čuo, baš mu je bilo žao, međutim, sinula mu je ideja da pevačicu ponovo spoji sa svojim bratom Radetom jer su njih dvoje imali skladnu vezu - objašnjava izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Raskinuli dugogodišnju vezu, Miloš i Milica...

- Sale je sav ozaren rekao Radetu: "E sad imaš šansu da se pomiriš sa Milicom, znam da je i dalje voliš! Treba da je zaprosiš, da dobijete dete. Bićete srećni zajedno." Rade se na to samo nasmejao i bio je u fazonu da neće da je proganja i da se sada nameće, međutim, Sale je baš rešen da mu Mica bude snajka. Samo mu je dobacio: "Ništa se ti ne brini, Milica i ja smo dobri, sve ću ja to da sredim, uskoro ćemo svadbu da vam pravimo.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxing day ???

A post shared by Rade Kovacevic (@rade_k) on Aug 7, 2017 at 7:47am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading