Vranješ ženu ostavio bez imovine: Karleuši kupovao poklone, a supruzi ne daje nekretnine!

Autor:

Zabava

19.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ zvanično se razveo od supruge Danijele, i to posle 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen i Danijela...

Kako Srpski telegraf saznaje, fudbaler je u obavezi da, sada već bivšoj, supruzi svakog meseca na ime alimentacije uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela nije dobila gotovo ništa. Prema tvrdnjama izvora, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

- Ognjen je još tokom veze sa Karleušom nekretnine prebacio na brata i majku. Danijeli je taj postupak pravdao činjenicom da oni žele da dignu kredit za još jedan stan, pa da im treba za zalog. Danijela ništa nije sumnjala budući da je Ognjenu bezuslovno verovala, te da je bila ubeđena da je nikada ne bi ostavio bez stana - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ...

- Ipak, Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen tokom braka - završava priču izvor.

Prema tvrdnjama izvora bliskog Vranješu, poslovni prostor od preko 200 kvadrata u centru Banjaluke ostao je u fudbalerovom vlasništvu tako što ga je na vreme prepisao bratu.

U želji da proverimo informacije do kojih smo došli, pozvali smo Ognjena i Danijelu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Vranješ...

Danijela ima pravo na uživanje u nekretnini dok njihova ćerka Adrijana ne napuni 18 godina

Podsećanja radi, ljubav Vranješa i Danijele posle 16 godina pukla je nakon što je početkom godine u javnosti kao bomba odjeknula njegova seks-afera sa Jelenom Karleušom. Danijela je tada pokrenula brakorazvodnu parnicu, a za medije je nakon javne prevare izjavila:

- Taj čovek za mene više ne postoji i baš me briga da li je uhapšen - rekla je Danijela kada je u Vranješ uhapšen početkom marta zbog problema sa dokumentima.

Foto: instagram.com/karleusastar

Izbrisao tetovažu žene nakon afere sa Karleušom

Koliko je Vranješu značila bivša supruga Danijela, govorila je i tetovaža koju je imao na grudima. Naime, nakon što mu je rodila ćetku Adrijanu, Ognjen je istetovirao ime supruge na grudima, ali je istu prekrio logom kluba AEK, za koji igra, i to nakon što je Danijela pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Varao je i sa Kaćom Grujić

Pored Jelene Karleuše, Ognjen Vranješ je Danijelu varao i sa pevačicom Katarinom Grujić, a kačio je snimke i slike na kojima se ljubi sa njom. Uprkos tome što je uvek slovila za nekog ko se ne petlja sa oženjenim muškarcima, Kaća je nakon afere izjavila da je mislila da je on razveden. Ovaj ispad Danijela mu je oprostila.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading