Napravila dramu: Anabela zvala policiju jer je na nju lajao pas!

Autor:

Zabava

18.09.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas alarmirala je prošle nedelje policiju tvrdeći da je nju i njenu najmlađu ćerku Blankicu na ulici iznenada napao pas!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anabela Atijas

Naime, na kraju se ipak ispostavilo da je pevačica digla paniku samo zato što je jedan labrador zalajao na njih dok su mirno prolazile, ali do konkretnog incidenta na kraju nije ni došlo. Ova situacija dogodila se 10. septembra oko 20.30 u Skojevskom naselju u Beogradu, a Anabela je pozvala policiju na broj 192 i prijavila da je pas napao nju i njenu ćerku u Ulici Luke Vojvodića.

- Anabela je pozvala policiju kada je jednog poslepodneva sa najmlađom ćerkom šetala gradom, kada je došlo do iznenadnog susreta sa nepoznatom devojčicom, čiji je pas odjednom počeo da laje. Anabela se uspaničila bez ikakvog konkretnog razloga, pa je počela da viče na nepoznatu devojčicu govoreći joj da skloni odmah svog ljubimca. Ona je pevačici pokušala da objasni da nema razloga da se plaši jer je pas čvrsto vezan uzicom. Objasnila joj je da, bez obzira na to što izgleda kao da će da napadne, njen pas samo laje na druge pse. Atijasova je odmah objasnila da nema nameru da se sa njom raspravlja, pa je rekla će odmah da pozove policiju - otkriva nam upućen sagovornik, vlasnik jednog lokala ispred kog se čitava drama odigrala.

Devojčica L. J. (14) objasnila je policiji da je njen pas samo zalajalo i da nikoga nije povredio

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Uplašila se za svoju bezbednost i bezbednost ćerke Blankice

Kako smo saznali, Anabela je izgubila strpljenje, nervozna iz nepoznatih razloga, pa je odmah pozvala policiju navodeći da je nju i njenu ćerku napao besan pas.

- Anabela je pozvala policiju i objasnila da je besan pas van kontrole i u svakom trenutku može nekoga da ujede i zada ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa u kraju, pa je tom prilikom zamolila organe reda da što pre izađu na lice mesta kako životinja ne bi pobegla, a vlasnica ništa ne radi kako bi je obuzdala. Samo je preuveličala situaciju, pa je posle obraćanja devojčici čiji je pas bio nastavila svojim putem iako je policija kasnije došla - rekao nam je izvor.

Iz policije su pitali pevačicu da li je potrebno da pošalju Hitnu pomoć, ali je ona odgovorila da ne treba jer niko nije povređen. Patrola je odmah odjurila na lice mesta, ali uzalud, jer nje tamo nije bilo - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Policajci nisu zatekli Anabelu i njenu ćerku, koje su pozvale policiju, a potom isparile, ali su pronašli 14-godišnjakinju L. J., koja je objasnila šta se dogodilo. Devojčica je ispričala da niko nikog nije napao, već je samo njen pas, rase labrador, zalajao na Anabelu, njenu ćerku i njihovog psa dok su se mimoilazili. Pevačica je burno reagovala, nakon čega su svi nastavili svako svojim putem. Pozvali smo pevačicu, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
jelena

18.09.2019 06:41

Pas prepoznao lošu osobu pa zalajao.

Odgovori 41 1
Tigar

18.09.2019 16:01

Psi mogu da prepoznaju lošu i lažljivu osobu. Nepristojni i agresivni ljudi ne mogu da zadobiju poverenje pasa

Odgovori 30 0
Ivans

19.09.2019 05:21

Laje i Anabela pa nista inace psi namirisu losu osobu.

Odgovori 16 0
Andrija

19.09.2019 06:04

Ako imate psa za ljubimca, sigurno ste primetili da vaš čupavi prijatelj laje ili reži na određene ljude… Nova istraživanja su pokazala da to nije slučajno i da psi zaista mogu da osete ko je loša osoba ili ko ih se plaši, a pogotovo da li je neka osoba loša prema drugima. Na taj način znaju kako da se ponašaju kada im neko priđe ili prođe pored njih.

Odgovori 16 0