Pevačice mislile da će uspeti da prevare javnost: Kaja lagala da se ne razvodi od Džuniora Džeka, Edita da nije radila zube!

Autor:

Zabava

18.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Katarina Ostojić danima je u centru pažnje zbog razvoda od supruga Džuniora Džeka, što je i potvrdila, iako je do pre samo nekoliko dana pokušala da demantuje pisanja Srpskog telegrafa!

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic/kaya_ostojic
Edita i Kaja

Naime, Katarina je za jednu medijsku kuću objasnila da su novinski natpisi netačni, te i da njena ljubav cveta sa Džuniorom iako to u tom trenutku nije bilo tačno. Naša pisanja pevačica je potvrdila nekoliko dana kasnije, kada je i sama na društvenim mrežama napisala da je stavila tačku na brak sa Džekom, te i da su se mirno rastali.

Pevačicu odao specifični razmak koji je imala između jedinica u vilici

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu. Jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se muzici. Hvala - napisala je pevačica, čime je potvrdila da se rastala od dugogodišnjeg partnera. Kaja i dalje pod tepih gura činjenicu da je razlog raspada njenog braka sa Džuniorom fudbaler Mateo Pavlović, koji trenutno brani boje francuskog SCO Angresa, ali je pevačica odmah pokušala da se ogradi rečima da to nema veze sa istinom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
u javnosti predstavljala da joj u braku cvetaju ruže

 Katarina Kaja Ostojić je lagala da se ne razvodi od Džuniora Džeka, a Edita Aradinović da je radila zube

Sa druge strane, pevačica Edita Aradinović za kratko vreme se našla na meti podsmeha kada je jedan od pratilaca upitao gde je i da li je sređivala zube. Brineta je napisala da se nije podvrgavala nikakvim estetskim zahvatima u nekoj od privatnih ordinacija, iako je evidentno da njeni zubi nisu ni nalik onim koje je imala na početku karijere. Naime, specifični razmak koji Aradinovićka ima između jedinica bio je svojevremeno takoreći njen zaštitni znak, pa je sve iznenadilo što demantuje da je sređivala zube, kada je jasno da ništa nije isto.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Edita je nekada imala razmak između kečeva

- Samo da objasnim da nemam veštačke zube niti bilo kakva slična sranjca. Moji su zubi, a o njima vodi računa doktorka koja se nalazi na Medaku - napisala je pevačica u odgovoru na poruku kada ju je neko od fanova upitao kod koga je radila zube. Još samo fali da kaže da nikada nije operisala nos, niti punila usne, niti skidala veliki mladež na licu... Edita očigledno misli da retko ko primećuje da je imala mnogo operacija i da ne liči na sebe! Ali, Aradinovićka, u laži su kratke noge!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

18.09.2019 06:39

Zaklela se Zemlja Raju, da se tajne sve saznaju.