BIZARNO! Kija nosi flor zbog Grua,njegovi prijatelji šokirani: Pevačica radi sve zarad popularnosti!

Autor:

Zabava

16.09.2019

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar pojavila se na nedavno održanom izvoru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor!

RepublikaFoto: youtube.com/ Pinkove Zvezde
Kija Kockar

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Kockareva je na ovaj način želela da oda poštu tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu, s kojim je bila vrlo bliska, što je u prvi mah čudno jer se nije pojavila na njegovoj sahrani prošle nedelje.

- Kija je blistala u elegantnoj toaleti, a iako je imala osmeh na licu, mnogi su se pitali šta se dešava privatno u njenom životu s obzirom na činjenicu da se crna pločica nosi kada neko od bliskih ljudi u porodici premine. Deo programa na izboru za mis bio je u potpunosti zabavnog karaktera, a Kija je u svemu uredno učestvovala. Istu stvar pitali su je i poznanici, kojima je Kristina kasnije objasnila da crnu pločicu nosi zbog Grua, koji je nedavno preminuo usled povreda zadobijenih dok je vozio kajt. Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da flor ne nose samo najbliži članovi porodice kada neko premine, a oni su bili drugari, ali ne kao najbliži prijatelji koji se porodično posećuju, već više iz grada - ispričao nam je sagovornik.

Knez: Koliko sam ja upućen, flor nose samo najbliži u porodici kada neko premine

Foto: e-stock

Kija žali i peva u isto vreme!

Posle objavljenih fotografija na društvenim mrežama na kojima se vidi kako Kristina Kockar na haljini nosi crnu pločicu, ona je izgleda zaboravila da žal za preminulom bliskom osobom podrazumeva i ne toliko glasnu muziku ako je voditi se time kako običaji nalažu. Naime, Kija je odmah posle slika sa izbora za mis Srbije objavila i snimak na kom se vidi kako đuska i peva sa sve florom na grudima.

Kristina je očigledno na ovaj način želela da pokaže koliko joj je žao što je Dalibor preminuo, te je mislila da je svima poslala poruku da su Gru i ona bili vrlo bliski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 15, 2019 at 6:45am PDT

Na društvenim mrežama se ubrzo raširila polemika o ovom Kijinom potezu, a dok su je neki hvalili i pravdali, drugi su ipak smatrali da ovo nije adekvatan način da izrazi tugu. Kontaktirali smo s Kijom kako bismo je pitali za komentar, a ona je naša saznanja potvrdila.

- Tačno je da flor nosim zbog Grua - rekla je Kristina.

Pozvali smo reperovu dobru drugaricu i koleginicu Gocu Tržan kako bi nam prokomentarisala ovaj Kijin postupak, a ona je za Srpski telegraf rekla da je Kristina, prema njenom mišljenju, načinila potpuno ispravan potez.

Rijaliti-zvezda se pojavila na izboru za mis Srbije u elegantnoj toaleti, a crnu pločicu je stavila zbog žalosti za preminulim reperom iako nije bila na sahrani

- Svako žali na svoj način za preminulim. Iskreno, nemam ništa protiv toga što Kristina nosi crni flor, to je njen izbor i ona najbolje zna što ga je stavila - rekla je Tržanka.

Njen kolega Nenad Knežević Knez, s druge strane, bio je blago šokiran činjenicom da je Kija stavila crni flor zbog Grua jer je poznato da to nose najbliži.

- Iskreno, šokiran sam i pitanjem i tom činjenicom. Kristinu ne poznajemo dobro i ona nije predmet mog interesovanja da bih preterano komentarisao njene postupke, ali koliko sam ja u to upućen, to nose najbliži kada dođe do gubitka bliske osobe - rekao je iskreno pevač za naš list.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kija pristala da se snima sahrana njenog oca!

Dok je bila učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristini Kockar je iznenada preminuo otac Miloš Kockar, pa je pristala na predlog televizije da se njegov pogreb uživo prenosi. Kristina je dobila mogućnost da se pojavi na očevoj sahrani, ali uz hordu obezbeđenja i kamera. Na kraju pogreba pročitala je oproštajno pismo, a po završetku sahrane se vratila u Imaginarijum.

Foto: printscreen/instagram

Nije došla na Gruovu sahranu

S obzirom na činjenicu da je Kristina Kockar privatno bila bliska sa Gruom, ona se ipak nije pojavila na njegovoj sahrani na Orlovači, koja je održana prošle nedelje. Nije viđena ni na komemoraciji održanoj u Domu omladine dan ranije. Poznanstvo između Kockareve i Andonova traje dugi niz godina, a Kristina je čak učestvovala u nekim njegovim spotovima. Bez obzira na to što su navodno bili i te kako dobri drugari, to baš i nije poznato široj javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Natalija

16.09.2019 09:15

A šta reći za sportiste koji na utakmicama nose crne trake u znak sećanja na preminulog. Svašta više pišete, svako ima pravo da zali kako misli da treba. Nije zalost samo jaukanje.

Odgovori 45 12
Miško

17.09.2019 08:50

@Natalija - Ja kao fan nosim crni flor u znak žalosti za Gruom. Nosiću 40 dana. Svako ima pravo na žalost i tugu. Da li neko želi da mi zabrani? Da li neko može da mi zabrani?

Odgovori 16 1
Boris

16.09.2019 09:18

Svako ima pravo na svoj izbor nošenja crnog flora.

Odgovori 44 10
Vasko

16.09.2019 10:02

To je narodni običaj i različit je od naselja do naselja. Svako radi prema svom shvatanju. Ne treba nikome prigovarati ili nametati svoju volju.

Odgovori 42 9